17
-
Bagoly81 #17 "kezdve a használhatatlan Google-szinkronizálástól." mitől használhatatlan? nálam remekül működik, egy dolog kell hozzá, internet. -
#16 Egyre inkább az igénytelenség a meghatározó minden téren az életben, lásd 4 éve az angry bird pc-s verziója max egy arcad játék lett volna chip magazin cd-jén, ma meg úgy emlegetik a gyártóját mint minden játékok atyját. Emiatt lesz esélye az androidnak, 0 bites usernak tökéletes minőségű és mennyiségű ficsört nyújt(ha van rajta fészúúk már elég). Nem vagyok hater androidos telom van, de hogy ilyen os-el szerelt pc-t vagy egyéb nem érintő képernyős cuccot még kínomban se vennék az tuti. -
Ferrer #15 Biztos überfasza az Android, de én mégse látok olyan minőségű alkalmazásokat, mint iOS-ra. Sőt rengeteg olyan idegesítő hibája van, amiről konkrétan tudom, hogy nem csak az én készülékemen jelentkezik, kezdve a használhatatlan Google-szinkronizálástól. -
MR007 #14 Hadd bonyolítsam a szitut.
A Symbian lesz a nyerő, mivel leküzdötte a gyermekbetegségeit. Gyors és stabil lett. Bár az MS temeti, nem fog összejönni neki. A mai világban nincsennek titkok, minden kiderül. A szar WP7 nem kell senkinek sem, az ugyancsak szar lassú és költséges android ideje meg meg van számlálva.
A vezetők csak hiszik, hogy ők irányítanak, idejig óráig talán, de az igazság pillanata egyszer eljön. Allah akbar!
Remélem jóra sikerült. -
hurkaur #13 "1. Nyilt rendszer."
Ez csak strandpapucsos linuxbuzi gyerekeknel all meg ,mint erv. sanyicks a te embered.
"2. Durva cégek állnak mögötte pl. Google"
Tobbi mogott meg marika neni it kompaniaja mi? :D
-
lamer the true #12 Szerintem az android a jövőben nagyon meg fogja szorongatni a többi operációs rendszert. Lássuk az érveimet:
1. Nyilt rendszer.
2. Durva cégek állnak mögötte pl. Google
3. Már fejlesztek benne és tetszik (kivéve a Java :) )
-
sanyicks #11 *szarságban? igen, messze jár a wintől. -
willcox #10 Te a windowst a 3.1-ig ismered? Komoly... :) -
sanyicks #9 szarságban igen? És remélhetőleg marad is így. -
YMan #8 Vonjuk le a konklúziót, az Android 4.0 egy használhatatlan fos, nyomába se ér használhatóságban és ergonómiában a Windows 3.1-nek, mivel abban van passziánsz!
:)
Nos komolyra véve a szót, a 2.3.x is már tök jól használható, pedig én "buzi apple user" is vagyok. :) -
willcox #7 Nem vagyok ifos felhasználó. Mindenesetre az android még nagyon messze jár attól, hogy a windows nyomába érjen. -
Bagoly81 #6 apple felhasználó vagy hogy gyerekcipőben jár?? , használtál már androidot napi szinten? gyanítom nem mert elvből nem használsz... -
willcox #5 A guglinak már volt próbálkozása eddig is a chrome os-szel netbookokon, de ugyanolyan kudarc volt, mint a linuxos netbookok. Mitől lenne sikeres egy android 5? Nagyon gyerekcipőben jár még ez. Egyébként meg, ha az android verziószámok is olyan ütemben növekednek, mint a chrome böngészőé, akkor még 1-2 év, és csak két számjeggyel lehet leírni a verziószámot (mintha az bárkit is érdekelne, hogy milyen nagy szám utal a verzióra). -
Bagoly81 #4 mi benne az elavult? -
kfkl #3 Majd ha kijön a cm9... -
MR007 #2 Szerintem nem is fog, mert már elavultnak számít. Vegyél új androidos telót koncepció. -
#1 még a 4-se jött meg Galaxy S2höz ... :(