110
A Saber Interactive új játéka
-
ér valamit vagy csak egy egydimenziós dir-durr TPS? Gamespot lehúzta 4 pontra szóval biztos keveset fizettek a fejlesztők nekik pedig ők olyan neves kritikai oldal... -
Na majd én is rálesek de a videok alapján én sem remélek túl sokat. -
Sajna valóban nem egy nagy eresztés, reális az az 5-6 pont amiket kapott.. -
parszor nekifutottam az elso monstanak de felbaszott, hogy ha nem fedezekben lapul akkor ugy totyog mint egy 90eves bacsika
ugyhogy deleted ;)
ha nem namco csinalta volna, akkor jobb lett volna -
Mézga? :) Amúgy a játék milyen? -
A kecsege!
-
az akadást, swappelést ali okozta...
-
Kaptunk megint 1 fasza portot..
- össze vissza akad, swappel.
- nem ritka hogy beesik a sebesség 16-17 fps-re
- a billentyűbeállításoknál egy csomó gombot nem fogad el (olyan nagy kérés lenne a célzás a jobb klikkre, vagy a nyilakra az irányok? a fel/le-t elfogadja, de a balra jobbra billentyűt már nem)
-

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Inversion CRACKED READNFO-3DM -
Ja, az más. Akkor tényleg elképzelhető a pár nap múlva. Mondjuk kicsit sok 3-4 ilyen fedezékes lövölde hirtelen egymás után. -
van már belőle retail dvd, már csak az okosítás kell :) -
27-e az pár nap? -
mester1987 #18 Pár nap és kinn a tört verzió...esetleg kit érdekel. Az értékelések eléggé alacsonyak, de aztán lehet megtaláljátok majd benne a tetszéseteket. -
mester1987 #17 A tárgyak súlyának módosítására épülő shooter konzolra már a következő hónap elején kijön, de PC-n várnunk kell még rá egy keveset.
Az Inversion érdekes shooternek ígérkezik, hisz a Half-Life 2 óta mindenki imádja a gravitációt és különböző objektumok súlyát manipuláló cuccokat -- ebben a programban pedig lám, pont ez a cél. Akiknek esetleg nem került a radarjára az Inversion, azoknak legyen elég annyi, hogy egy sci-fi TPS-ről van szó, amiben az emberiséget megtámadja és kis híján kiirtja egy ismeretlen ellenség, a lutadore. Főhősünk, Davis Russel a gyermekét keresi -- reméljük, nem jár úgy, mint az I am Alive protagonistája.
Na de a lényeg: az Inversion Xbox 360-ra és PS3-ra jön ki július 13-án, de persze lesz PC-s port is, igaz, csak 27-től, nehogy már egyszerre játszhassunk valamit konzolos barátainkkal. Sebaj, bízzunk benne, hogy megéri várni, és nem csak egy középszerű Gears of War klónt kapunk. Alant az E3-as trailert is meg lehet csodálni.
-
ricsa008 #16 ne basz csak végigkellett volna néni a vidit mielőtt kérdezek jó lett a teszt
köszi!!! -
GTV #15 Júniusban. Nézd meg a videót és iratkozz fel a GameTeve-re, akár a facebookon is és hívj ismerősöket! -
ricsa008 #14 most ő mikor is jelenik meg? -
GTV #13 Előzetesünk
-
mester1987 #12 Bezár a Saber Interactive. Jó kérdés mi lesz ezzel a csodabogárral xD -
mester1987 #11 Javítom, inkább
a gyenge Psi Ops (telekinézés) + TimeShift (időmanipuláció) + Gears of War (fedezékrendszer, környezet)
Így már azt hiszem pontos :) -
mester1987 #10 Igen még az mondható ebbe a kategóriába, lehet lesz is benne időmanipulálás.
Gears of War + TimeShift + Avatar = Inversion?!
-
talán hasonló stílusnak nevezhető a singularity. Az viszont nekem nagyon tetszett, pedig általába nemszeretem, ha egy játék nagyon elrugaszkodik a valóságtól :) -
steweee #8 nem volt rossz a timeshift. igaz volt jobb is tőle, de 1x végig lehetett vinni és érdekes is volt, meg néha igazán látványos -
Pac-Man, Warhammer: MOC.... -
mester1987 #6 hasonló lesz a feelingje, mint a TimeShift, viszont a Namco-tól eddig még jó művet nem láttam főleg nem PC-n. -
amúgy nem lesz rossz.Kérdés hogy szokható lesz és nem zavarodunk bele.És egy multira is kíváncsi lennék
+fav -
mester1987 #4 Fene se tudja, de nemsoká itt lesz. -
-
inception shooter? -
mester1987 #1 Hamarosan itt a Saber Interactive új játéka a TimeShift után PC-re: E3 2011: Official Trailer