7
-
winnie #7 "mert harmat gyenge minden egyes filmben,"
ezt hogy csinálod? minden filmet megnézek 3D-ben? nem szóltak, hogy általában 2D-ben is nézhető? -
Angel5 #6 én kiváncsi vagyok a filmre de a 3D már k*ba*zottúl elfelejthetnék mert harmat gyenge minden egyes filmben, az első rész szerintem nem lett olyan rossz ahogyan leírták de ez az én véleményem.
-
gulyasandras #5 Már csak 57 millát írnak, de mindegy is, hiszen sosem fogjuk megtudni egy film pontos költségvetését sem. -
Csaba007 #4 Már a rendezőkkel elcseszte a studio,tehetségtelenek. Nem hittem volna,hogy a nem olyan rossz első rész után, ezt képesek összehozni. Reboot-ot. -
prophet88 #3 Szerintem szólt.De az én vagyok.
De egyébként sok olyan film van most is amit húznak mint az állat.
(pl.fűrész, halálos iramban,mondjuk ez sem szól semmiről mégis 6 része van) -
endrev #2 Hát igen, így járnak ha csak a folytatás miatt folytatnak egy filmet... (általában, de nem mindig)
Eragon? Az szólt valamiről? -
prophet88 #1 Hát hiába vannak olyan filmek amit a hlye kritikusok már előre leírnak és alig várják hogy rosszat írhassanak róla,sajna így jártunk az eragonnal is azóta is várjuk a folytatást :( de bezzeg az ilyen tetovált lányt meg az a tavalyi balettos szart szopták! végig nem tudtam nézni egyiket se olyan rosszak voltak pedig nagy filmbuzi vagyok