Ahogy várható volt, beégett a Szellemlovas 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"mert harmat gyenge minden egyes filmben,"

ezt hogy csinálod? minden filmet megnézek 3D-ben? nem szóltak, hogy általában 2D-ben is nézhetõ?
én kiváncsi vagyok a filmre de a 3D már k*ba*zottúl elfelejthetnék mert harmat gyenge minden egyes filmben, az elsõ rész szerintem nem lett olyan rossz ahogyan leírták de ez az én véleményem.
Már csak 57 millát írnak, de mindegy is, hiszen sosem fogjuk megtudni egy film pontos költségvetését sem.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

Már a rendezõkkel elcseszte a studio,tehetségtelenek. Nem hittem volna,hogy a nem olyan rossz elsõ rész után, ezt képesek összehozni. Reboot-ot.

Szerintem szólt.De az én vagyok.

De egyébként sok olyan film van most is amit húznak mint az állat.
(pl.fûrész, halálos iramban,mondjuk ez sem szól semmirõl mégis 6 része van)
Hát igen, így járnak ha csak a folytatás miatt folytatnak egy filmet... (általában, de nem mindig)

Eragon? Az szólt valamirõl?
Hát hiába vannak olyan filmek amit a hlye kritikusok már elõre leírnak és alig várják hogy rosszat írhassanak róla,sajna így jártunk az eragonnal is azóta is várjuk a folytatást 😞 de bezzeg az ilyen tetovált lányt meg az a tavalyi balettos szart szopták! végig nem tudtam nézni egyiket se olyan rosszak voltak pedig nagy filmbuzi vagyok