6 perc Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem a video + meglepetes volt, meg jo is lehet.
Mondjuk amennyire az instict - et es a 2 - t elcsesztek, azutn tenyleg nagyot kell alkotni.
Az elso resz meg nyilvan klasszikus..
HarryProf
A készítõk már jelezték azt, hogy nem lesznek újratermelõdõ ellenfelek, és a fõküldetésekhez nem kell majd nagy távokat utazni. Ami pedig a monotonságot illeti, úton-útfélen azt hangsúlyozzák, hogy igyekeztek változatos küldetéseket betenni (mint pl. a barlangos vagy a hajós), illetve minden helyzetben lesz lehetõsége a játékosnak vagy lopakodni, vagy rambozni, vagy más kreatív módja az ellen kiiktatására. Szóval sok múlik a játékos hozzáállásán is majd. 😊

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

A Dunia Engine elég szép, méltó upgrade az elsõ FarCry után. De vicces, hogy míg abban lehetetlen volt lopakodás, finesz nélkül elõrejutni, ebben a demóban csak úgy "unreal-osan" rohangászva is célba lehet érni.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Ez a videó nem volt valami meggyõzõ, az elsõ rész nagyon bejött, remek volt a hangulata, stb...

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

A CoD-ban lehet hogy ha megnézek egy épületet nem részletgazdag, de az összkép szerintem jól nézett ki. Nekem itt viszont az összkép ami nem tetszik. A játékmenet meg inkább CoD-nak való. Egy városi környezetben zajló harc kemény és gyors, egy Dzsungelben játszódó meg legyen inkább taktikusabb. Nem kell mindegyik FPS-nek ugyanolyannak lenni. A CoD-nak az jó amilyen ennek meg a taktika lenne(szerintem). A szkriptelt jelenetek meg csak dobtak a CoD hangulatán, nekem azzal egy játékban sem volt bajom. Ettõl filmszerûbb élvezetesebb lesz számomra egy játék.
A lényeg hogy remélem változtatnak a játékon még elég sokat mert ebbõl maximum nCore letöltés lesz más nem.

Skynet
Elõször is ez a konzol változat valami alfája,mivel a végleges még sehol,a pc-s videók és képek ennél jóval szebbek.
Másodszor már ez is szebb mint a COD MW3,de ott érdekes emiatt nem zajongtál.
Akárcsak a rambózás,amiatt sem zajongtál holott az egész MW3 (a látszat ellenére) arra épül minimális csapatmunkával,elõre scriptelt jelenetekben lõdd le az ellent...😊

Ha kiveszik a második rész monotonságát,újratermelõdõ ellenfeleit,direkt térkép másik oldalára helyezett feladatait akkor jó lehet...De félõ hogy csak a környezet változik ajátékmenet marad a faék szinten.
HD-ban,nem full HD-ban =)

Hát én csalódtam ez alapján a videó alapján. Nem a legszebb a grafika, meg ez a Rambózás is elég gáz. Remélem változtatnak még rajta. Bár a játékmeneten kétlem... A múltkorában is jelent meg rövidebb videó a játékról, de ott nem tûnt ennyire gáznak a grafika. Nem értem most miért hat ilyen csúnyának, pedig full HD-ba néztem. Nah mindegy ettõl biztos szebb lesz azért,legalábbis remélem.

HarryProf
Amúgy nem is biztos, hogy ez PC-s játékmenet, szóval ez még lehet sokkal jobb is PC-n (nem mintha ez nem lenne remek, de mint látjuk vannak elégedetlenek).

FoodLFG:
Tudod egyáltalán hogy mit jelent az hogy sandbox? mielõtt ítélkezel játsz az 1-2 részt elég egy órát mindkettõbõl és rá jössz hogy kurvára nincsen "szét szkripelve"

Ha neked ez a graf gyenge menj szemorvoshoz,attól mert nem tudod nézni HDbe a videót,elöször Hdbe néz gameplayt youtubon.Még a youtube se adja vissza a maximális élményt a teljes játékról.szóval vakon ne ítélkezz.
HarryProf
Igazából a bevágott küldetések többsége inkább kivételes lesz a játékban, mint pl a barlangos, de nem igazán lesz jellemzõ rá a scripteltség, tekintve hogy az egész egy nyitott világú játék, ahol te döntöd el, mit fogsz lépni...

Érdemes lenne utánanézni, mielõtt egy videó alapján vonsz le ilyen következtetéseket (szerintem).

Gagyi a grafika + szét van szkriptelve a játékmenet + 0 hangulat
Ezt még letölteni sem fogom.

https://twitter.com/foodlfg

Eddig jó, csak ne legyen olyan dögunalom mint a 2 ! <#violent>
Már mindenbõl azt készítenek.Mert az hiszik hogy ha olyan mint a cod akkor veszi a sok hülye gyerek.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

bakvarnyu
Az elsõ részt is csak addig birtam amig nem jöttek a szörnyek.

mikor lett ebbõl is cod?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3