8
  • hakos007
    ironwolfproject.com/ akkor ez mi??? (kéretik chromemal vagy ie-vel megnyitni mert mozillánál csak hang van;))
  • bladesoft
    Nekem bejött a Black ops sztori és hangulat. Szívesen játszom újra úgy 2-3 havonta.
    Multi is tetszik.
  • anubys1984
    Azt nem kétlem, mert az eddigi epizódokat is vitték, mint a cukrot, csak azt mondom, hogy ilyen volumenű értékesítésnél pont, hogy az ellenkező kéne, hogy legyen a tendencia, elvégre biztos vásárlóközönsége van, a fejlesztési költségek nem nőnek évről évere olyan mértékben, hogy ez indokolt legyen és a dobozos verzió legyártása sem indokolja az árat. El sem tudom képzelni az évenkénti 1milliárd+ dolláros bevételből, amennyit generál, mennyi lehet a profit. Ja meg persze ott vannak a tonnaszám gyártott DLC-k is. Szóval szép kis fejőstehén ez az Activision számára. :S (Viszont üzleti szempontból teljesen indokolt, amit művelnek.)
  • Rage47
    sztem igy is rekordot fog dönteni
  • anubys1984
    A 70 euró jelenlegi árfolyamon már 20 ezer fölött van. Abnormális dolog ennyit elkérni egy játékért.
  • tomboy013
    A Black Ops nekem nem nagyon jött be, én biztos nem fogom megvásárolni. De ha jönne egy MW4 annak jobban örülnék.
  • IMYke2.0.0.0
    Eddig is így volt, nem?
    A balekok meg veszik az ilyesmit...
  • Bendzs
    70€-ba fog fájni egy 4 órás single campaign és a copy-paste multi?