Október 30-án jön az Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Capcom is the best!
Egyébként várom a napot, amikor az AC 2. részének megadod az esélyt ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha elolvastad (köszönöm!), akkor most képzeld el, hogy az összes leírt hibát kijavították a 2. részben és sokkal stílusosabb emberközelibb karaktert kapott a játék, még szebb, még jobb, még összetettebb köntösben.
Röviden így lett az Assassin's Creed-bõl egy NAGYON kellemes sorozat és igazi aranybánya.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
killall imagent
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kíváncsi vagyok, most milyen irányba viszik el a sorozatot [direkt nem olvastam utána sehol!]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.
PoP új rész is nagyon jó lesz már... várom!
anti hero