Október 30-án jön az Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

@tinman: Számomra az elsõ AC lesz mindig az alap, a legjobb. Ezio-bõl túl sok volt, tele idegesítõ AI bugokkal (fárasztó, repetitív sztori sablonokkal), s legutóbb a tower defence-szel gyakorlatilag elérték azt is, hogy végig se játsszam, annak ellenére, hogy kemény 5600 forintot adtam érte.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

vk90
Az utolsó PoP SEMMIT sem ért. A trilógiát viszont nagyon imádtam régebben. Remélem az új rész is inkább arra fog hajazni.

Capcom is the best!

Tinman
Pedig nekem az utolsó PoP erõsen nem jött be...

Egyébként várom a napot, amikor az AC 2. részének megadod az esélyt ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Egy mondatban, nehéz erre válaszolni... itt elmondom miért NEM jó az elsõ rész!

Ha elolvastad (köszönöm!), akkor most képzeld el, hogy az összes leírt hibát kijavították a 2. részben és sokkal stílusosabb emberközelibb karaktert kapott a játék, még szebb, még jobb, még összetettebb köntösben.
Röviden így lett az Assassin's Creed-bõl egy NAGYON kellemes sorozat és igazi aranybánya.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

vk90
Mi olyan jó az Assasin's Creedekben?

Capcom is the best!

ez a creed melletti két kis pöcök dísz eléggé nyugat-európai!
Az nem oke sajnos, mert akkor megdolne az utolso kamu indok is

killall imagent

IMYke2.0.0.0
Értelemszerûen <és ezt nem Tinmannek címzem> az új PoP-ra gondoltam a második mondatban...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Assassin's Creed-et nem, ellenben a Prince of Persiát várom én is - nagyon.
Kíváncsi vagyok, most milyen irányba viszik el a sorozatot [direkt nem olvastam utána sehol!]

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kozik
Es ahhoz mit szolnal, hogy mindenkepp megveszed, es ha bajod van a DRM-mel, akkor toltesz hozza egy crack-et?

Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.

Ha idióta DRM nélkül lesz megvesszük, ha nem akkor tõccsük !!!
Tinman
Megvesszük!

PoP új rész is nagyon jó lesz már... várom!

alapmû&várós

anti hero