Tévékkel trükközött egy székesfehérvári férfi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha Gipszjakab KFT névre veszi õket, és nem saját névre, valószínûleg soha nem bukik le. Ha nincs ott a neve, minimális az esély, hogy megtalálják. Sõt, ha mint viszonteladó vásárolja, simán rákenheti az õ vevõjére, hogy az belezte ki. Ismeretlen tettes, simán megússza. Hány szándékosan kinyírt hardvert cserélnek ki a forgalmazók, mert Pistike 2 hónap után rájött, hogy de jó lenne, ha ki tudná cseréltetni az újabb modellre, és simán kinyírja. Persze lehet, hogy már annyiszor csinálta, hogy ismerték az arcát is és várták mikor jön. Ha csak egyszer kétszer játssza ezt el, nagy valószínûséggel soha nem bukik le.
jogosan képzelte ezt... így megy manapság, valszeg a sokadik tv-nél vették észre, a többi ment újrafelhasználni 😉
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Azt hitte hogy a fél milkás Tv-t egybõl kidobják, és meg se nézik mi a baja? Elég pancser.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
és pesti volt a faszi vagy fehérvári? <#fejvakaras>#fejvakaras> Mert a címben Fehérvárról van szó, de a cikkben már Budapest van.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
És amilyen pancser volt, gondolom mindezt még a saját nevén is tette, sõt még a személyijét is szépen bemutatta, amikor visszavitte, hogy visszakapja a pénzét. Kb így kaphatták el. Mint az elõre utaltatós csalók, akik saját nevükön lévõ bankszámlákra utaltnak, és nem küldenek utána semmit.