58
  • Aramir
    Ez sem rossz :D
    http://blip.tv/mrbloodbunny/episode-5833736
  • overkill666
    Star Wars: Episode 1 Videókritika
    Kötelező néznivaló mindenkinek (aki ért angolul és szereti a Star Wars univerzumot) !!!
    Ennél szórakoztatóbb videó nem igen található a neten, higgyetek nekem. :)
    (Az oldalon megtalálható az Episode 2-3 kritikája is)
  • narumon
    No erről beszélek én is.
  • narumon
    Szerintem jelen esetben inkább az agymosás áll fent. Mert a filmet ha szereti látta már 50x, otthon meg van neki, annó moziban is látta, most meg elmegy moziba MEGINT! kifzeti a pénzt, hogy legyen benne néhány áll 3D jelenet. Lehet, hogy önként és dalolva megy de itt mondom én, hogy jó munkát végzett a marketing.
  • kalapos01
    Most csinálta a Red Tailst. Nem ő kiabálta, hogy csapó, de az övé.
  • NEXUS6
    A mozis 3D-nek én sem látom sok értelmét, az esetek többségében csalódás volt. Még nincs 3D tv-m, de amiket próbálgattam a Saturnban azok sokkal jobbak voltak bármelyik mozinál.

Másrészt ma ott tartunk, hogy a tv-k beépített képessége a 3D-re felkonvertálás. Nem tökéletes, de valamilyen szinten működik. Úgy tűnik, hogy sajnos ebbe a sw változatba sem fektettek többet, mint hogy valami iylesmi progit ráengedtek. Pedig megtehették volna, hogy az összes CGI animációt újraszámolják rendesen sztereoszkópikusan.

Kötsög Lukasz. Mellesleg csináljon már valami filmet, de nem SW-t, és akkor elhiszem, hogy ért is ahhoz, amiből a pénze van.
  • kalapos01
    Vajon mi értelme valamit még egyszer megnézni, ha a megnézés plusz élményt ad? Vajon mi? Hmm. Nehéz. (Mi ez az elkeseredett igyekezet, hogy meg akarod győzni azt, akit érdekel a film így, hogy ne érdekelje? Irigység, hogy más tud rajongani valami iránt?)
  • Andr0
    nem pontosan értem, hogy mi értelme ezt megnézni? újat tud mutatni? alapjáraton NEM IS 3D TECHNOLÓGIÁVAL LETT FELVÉVE akkor most mivan? :O szarból kreálunk papírkutyát?

A film amúgy jó, de ez oltári nagy néphülyítésnek nézem, hogy ugyanaz eladjuk még1x...

szerk.: következő mozifilm? SW 1. 3D rendezői változat.
  • beasty
    Semmi gond nem lenne az ujbóli mozis 'átszámolással', ha jól megcsinálták volna. De sajna egy fos volt a 3D. A legrosszabb amit eddig láttam. Önként mentem, de bánom. A többi részt nem fogom megnézni moziban. Legalább is 3D-ben biztosan nem. Simán meg megnézhetem otthon is HD-ben. De a film jó. Sci-fi. Nem tudom willcox-nak mik az igényei egy sci-fi-vel szemben...
  • winnie
    lehet, hogy neked le szoktak nyomni a torkodon dolgokat, de az emberek többsége, ha valamit megnéz megint, akkor azt önként teszi. azért mert (sokkoló!)... szereti.
  • narumon
    No ez már tényleg a vég, amikor ugyanazt a filmet számítógéppel még egyszer átszámolva le lehet nyomni az emberek torkán még egyszer....
  • Trb100
    "Azonban még ez a közepes nyitány is elég volt ahhoz, hogy az első rész 1 millió 196 ezer nézője az eddig uralkodó Avatar 1 millió 217 ezer nézőjét egy hajszállal megelőzze"

Akárhogy nézem, a 1.217.000 (Avatar) nagyob szám, mint a 1.196.000 (Baljós árnyak)
  • speed2006
    Ha moziban nem is, de otthon megnézem őket. Úgy is hideg van kint. :D
  • mad mind
    Ez is egy vélemény.
  • willcox
    Nekem a sw sorozat nagyon nem tetszett. Bárgyú baromság, 10 éves gyerekek szellemi szintjének felel meg, nekik még elmegy.
  • xido
    Nagyon tetszenek az ennyire egyértelműen szitán átlátó hülyére nem vehető olvasók szavazatai:))