14
  • Laza
    #14
    Na, ezért sikeres ez a film is ... mert bár azt mondja mindenki, hogy szar, akkor is beülnek rá a népek, hogy a saját szemükkel lássák ... így lesz egy szar sikeres ... a készítők meg ezért hiszik azt, hogy akkor meg kell csinálniuk a folytatást :)
  • semmikozod
    #13
    Láttam a SW 3D-t. Totális káosz volt, már ami a 3D-t illeti. Rengeteg jelenet nem volt megcsinálva. Amik meg megvoltak, sokukon alig látszott valami. Legnagyobb baj a kontraszt volt, mert néhány jelenet baromi jó volt, aztán képváltás és semmi. Először azt hittem rosszul nézem. A film előtti előzetesekből három volt 3D film és azok nagyon durván néztek ki. Azokhoz képest ez a konverzió semmilyen volt.
    Amúgy nem vagyok mozibajáró és a SW-t csak nosztalgiából néztem meg. Megbánni nem bántam, még akkor is ha gáz film és gáz konverzió.
  • sempron07
    #12
    Köszönöm Beasty!
    Elhiszem, hogy rossz, de úgy vélem ez egy olyan kategória, amiről a saját szememmel is meg kell győződnöm. Nem vagyok hatalmas Star Wars rajongó, de szeretem, mert férfi vagyok... xD (Humorérzékkel nem rendelkezők kérem kíméljék a választ a kommentemre)
    A 2-t és a 3-at nem fogom megnézni, de a régi trilógiát biztosan, mivel azokhoz még nem volt szerencsém, hogy moziban lássam őket, és számomra ennyit megér. :)
    (és tiszteletben tartom, ha valakinek nem)
  • beasty
    #11
    sempron07 Star Wars 3D-t NE nézd meg. Istenem...(nem vagyok vallásos!) Botrányos. Életem legrosszabb 3D élménye volt. Illetve nem volt. Semmi. Nulla. Természetesen csodát nem kell várni, hiszen egy felkonvertált dologról van szó. Na de ez... Sztem a fogyasztóvédelemnél lehetne reklamálni hogy adják vissza a mozijegy árából a különbözetet a 3D és sima jegy között. Még arra sem vették a fáradságot Lucasék, hogy azokat a részeket, képkovkákat amiket nem forgattak hanem tiszta számítógépes grafikával készítettek, megcsinálják. Pedig azokat meglehetett volna szépen csinálni.
    Szóval én nem fogom a többi részt megnézni 3D-ban. És csodálkozom hogy nincs belőle botrány. Nem tudom magamban tartani... ez a 3D egy nagy FOS volt. Remélem senkit nem botránkoztatok meg ezzel. Szeretem a Star Wars-t, csak a 3D-vel van bajom.
    üdv mindenkinek.
  • syn7h37ic
    #10
    Igen. Nagyon gáz a konverzió. Az egyetlen jól sikerült 3D, a betűk a legelején, a többi rettenetes.
  • NEXUS6
    #9
    Az Indeksz szerint xar.
  • kalapos01
    #8
    Eddig sikeres az év. A hülye is megérti. Bár van, aki biztos arra gondol, hogy 2012. novemberében is sikert sikerre halmoz.
  • MacropusRufus
    #7
    A cím szerintem gázos. Kemény 1 hónap és 14 nap telt el az évből...
  • sempron07
    #6
    Valaki látta már a Star Wars 3D-t?? :)
    Milyen a 3D konverzió minősége?
  • Laza
    #5
    "2012 már eddig is remek mozis év volt"

    Elég hülyén hangzik február közepén.
  • zetortraktor
    #4
    Sherlock Holmes? Komolyan? Szegény...

    Amúgy ebből a kommentből kitűnik, hogy a tipikus netezőnek kábé évi 12-18 film létezik, aminek van 50 milliós reklámkampánya és/vagy robbantanak benne sokat. Amiről ne tud, az nem érdekli. Aztán meg sír, hogy milyen szar filmek vannak.

    És ezt nem azért mondom, mert ezek jó filmek (rohadtul nem tudom, hogy milyenek, mert még talán egyiket sem mutatták be itthon. Viszont, lehet, hogy én vagyok a torzszülött, a legtöbb érdekel, mert szeretem a filmeket. Jó, a 3D-s remake az nem izgat, ez a romantikus elég gejlnek tűnik, bár a műfajt szeretem, de a többi jöhet nyugodtan. Érdekelnek. Maximum nem lesznek túl jók. Előfordul. De még mindig jobb, ha csak a özönreklámokra hallgatok, mert akkor tuti nem látnám az igazán jó filmeket.)
  • Jawarider
    #3
    Így van. Egyet sem láttam ezekből.
  • Lameth
    #2
    Ebből a fantasztikus felhozatalból egyik se érdekel. A sherlock holmes óta nem volt egy film se amit szívesen megnéztem volna moziban (volt olyan amit csak a 3d miatt hagytam ki), de még csak letöltésre se tartom érdemesnek ezeket.
  • mad mind
    #1
    Hiányzik az, "Egyet sem láttam ezekből" választási lehetőség.