A tőzsdét vagy Kínát hódítja meg előbb a Facebook?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyék az ismerõseid?
Mellesleg ami neked szemét lehet nekik nem.
Mellesleg ami neked szemét lehet nekik nem.
Nekem az tunt fel hogy az elmult 1 evben tenyleg csak szemetet osztanak meg az ismeroseim nagy resze. Nem ertem mi tortenhetett..
Na igen, de erre van kitalalva.
Nem tudom, talan ha egy klubrendszeru kozossegi portal mukodne, ahol a kulonbozo temaju klubokban tevekenyen kene resztvenni, az meg hasznos is lehet.
Ha mindenki a tenyleges erdeklodesi koreinek megfelelo csoportokkal, egyenekkel valtana eszmecseret, mutatna produktumot az vegre vmi pozitiv lenne.
Dehat a tv-t is lehetne jo celra hasznalni, megis a butitas legkomolyabb eszkoze ejjel-nappal.
Nem tudom, talan ha egy klubrendszeru kozossegi portal mukodne, ahol a kulonbozo temaju klubokban tevekenyen kene resztvenni, az meg hasznos is lehet.
Ha mindenki a tenyleges erdeklodesi koreinek megfelelo csoportokkal, egyenekkel valtana eszmecseret, mutatna produktumot az vegre vmi pozitiv lenne.
Dehat a tv-t is lehetne jo celra hasznalni, megis a butitas legkomolyabb eszkoze ejjel-nappal.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A kolykoket (tobbsegeben persze) ma mar nem a szulok nevelik... ez is jelzi hogy "fejlett" tarsadalmunk a veget jarja.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Nem az fb miatt hülyül el, alapból is segg hülye volt csak nem tudta hol kimutatni. Ez csak felületet ad hozzá.
Csak azt nézzétek meg egy józan gondolkodású pillanatban, hogy miket osztanak meg az ismerõseitek !!! 90 %-ban ÉRTELMETLEN MARHASÁGOKAT !!!
Mert itt is divat lett a sok kis iskolás gyereknek fõleg... és ciki az aki nincs fönt minden közösségi portálon... ez a trend ! Meg kellene nevelni a kölykeinket majd... olvasson és tanuljon - sportoljon !! Ne ezen a szaron lógjon, mert elhülyûl !!
Japánba is nagy reklámmal bevonult a facebook, aztán nem nagyon terjedt el a gree.jp és a mixi.jp mellett, eközben magyarországon az iwiw mellett...
A
Tévedés
Egyiket se.