22
-
lambda5 #22 Szürkék vagyunk...félúton állunk a fény és a sötétség között. -
johnsmitheger #21 Szuper király! Csak így tovább! -
COOLancs #20 Akkor kézenfekvő a megoldás: Pápát a világűrbe! -
amitakartok #19 Nagyon is igaza van. -
torreadorz #18 Na de a Benedek pápát biztos mindenki jobban ismeri :)
Amúgy ami manapság megy a tévében nagyon gáz. A hiradot már alapból kapcsolom el, mert olyan mintha doom-ot néznék, épp csak élőben nem mutatnak még kibelezést, bár lassan még azt is megérjük.
-
Archenemy #17 magatokat is okoljátok, gyermekeim. Itt 16 hozzászólás van, a Benedek pápás alatt, ahol lehet flémelni meg fújolni, 80+. -
brueni #16 össze'masat'oltuk a világűrt... -
gforce9 #15 Na beszéltem anyámmal, hogy vajon miért nincs a híradóban-médiában fő helyen a műhold. Ő csak annyit mondott: hát szerintem azért, mert ha erről mindenki tudna, támogatni kéne őket, arra meg nem akarnak pénzt kiadni, fontosabb a saját zsebük. :) -
zsimborgo #14 Palesztinok vagyunk már nagyon nagyon rég óta. -
#13 A televizionak es a radionak nevelni/muveltetni/oktatni is kene, nem csak szamolni a nezettseget. Ez egy tudatos nepbutitas, a "liberalizumnak" koszonhetoen. -
csimmasz #12 Ja, csak akarni kellene valószínüleg.
De, talán a központilag irányított elhülyités is elképzelhető.
Az okos ember nem jó, az sokat kérdez. -
gforce9 #11 De ezt is elő lehetne adni teátrálisan :) És ez, mondjuk meg is érdemelné :) -
csimmasz #10 Lehet, hogy igazad van bár szerintem a nagymamád esik kívül az említett átlagon.
Modjuk az is igaz, hogy a szörnyűségeket sokkal hatásosabban is elő tudják adni mint az ilyen híreket, igazi teátrális, világvége hangulatot keltve.
A nézettség mindenek előtt!:)
-
kisemlős #9 Masat! Ez jó! :-))) -
gforce9 #8 Dehogynem érdekli, hidd el érdekelné, ha érdekesen, normálisan lenne tálalva. Ez azért nagy dolog, még anyámat is érdekelte, aki nyudíjas és szövőnő volt. De ugye, a média nem azt adja amit kellene, hanem amiről azt hiszi, hogy az a hír, vagy csak szándékos népbutítás folyik? Fene se tudja már ezt. -
endrev #7 Nagyon gratula!!! :)
ui:
Az "újraindítani" egybeírandó. -
csimmasz #6 Ne csodálkozz!
Olyan világban élünk, ahol az ostoba tömegek igényei az elsők.
A nagy átlagot nem érdekli ez a siker, nekik a való világ kell meg vér és terrorizmus , az köti le az érdeklődésüket.
-
Thrawn #5 Egyik "neves" kereskedelmi adónk híradóját néztem (nem szokásom, most se kellett volna). Mivel kezd? Legfontosabb hír, hogy valami idióta alatt beszakadt a jég. A MASAT az utolsó volt a sorban. Ahová olyan híreket szoktak tenni, hogy Józsi bá kertjében 30 kilós uborka termett, vazze. -
gforce9 #4 "A műhold elvileg össze-vissza pöröghet, de amennyiben ez az eljárás sikerrel jár, akkor bebizonyítják, hogy igenis lehetséges akár hajtóművek nélkül is stabilizálni egy szatellitet"
Az előző topicban volt egy jóképességű hozzászóló, hogy mi a haszna ennek. Na tessék. Itt a haszna. Csak ha beválik, akkor el ne adják külföldre a találmányt pici pénzért. Tessék belőle profitálni! -
Thrawn #3 A közhasznú általában úgy értendő, hogy a köz hasznát teszik zsebre, ezért én is inkább a csapatnal adnám. Csakhogy a NAV-nak is el kell fogadnia, illetve be kell jegyeznie a társaságot, mint az 1%-ra jogosult szervezetet. Eddig az MCSE-nek küldtem. Hogy ők megfelelően használták-e fel, abban csak reménykedni tudok. -
Archenemy #2 http://www.urvilag.hu/almuk_a_vilagur/20120213_egy_szazaleknyi_ado_az_urkutatasert
pölö
de a fassetudja, az ilyen "közhasznú társaságok" mennyi pénzt tesznek zsebre az adományokból, jobb lenne a csapatoknak direktben küldeni -
Archenemy #1 A cikkek végére én odafűzném, hogy hogyan lehet támogatni ezeket a csapatokat, pl. adó 1%-kal, ilyesmi. Itt volna az ideje, hogy az sg olvasó ne csak a szájával éltesse a tudományt, hanem a pénzét is odategye.