Szociológiai paradoxont igazol a Facebook
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát engem nem kutathattak, mert nincs Facebook profilom és nem is lesz. Másik kettõ van, de szinte minden titkosított. Az én magánéletemben ne turkáljanak ilyen köcsögök, semmi közük hozzá. Rohadtul nem érdekel, hogy mennyibe került ez a "kutatás", de nagy ökörség, az biztos.
Jobban nem is lehetne érintett, amennyiben ez a "magáncég" (az hát, mi más?!) az õ személyes magánéletében turkálva végez kutatásokat. Persze mióta rányomott az "accept" gombra, minden lehetséges. A nagy testvé... kkkkhhhhaaargh... a magáncég szeret téged. A magáncég csak érted van. Szeresd a magáncég!
Mióta tudjuk hogy a Föld banán alakú, minket félrevezetni nem lehet.
Nameg paradoxont igazolni nem sokan tudnak, leborulunk elõttetek, ó, Magasságos Bölcsek!
Mióta tudjuk hogy a Föld banán alakú, minket félrevezetni nem lehet.
Nameg paradoxont igazolni nem sokan tudnak, leborulunk elõttetek, ó, Magasságos Bölcsek!
Na bazz, most már izolált is vagyok.......
Most komolyan... Az ég világon mi közöd van hozzá, hogy egy magáncég mennyit költ egy kutatásra?!
Kicsit kezeltetned kéne a rosszindulatú irigységedet...
Kicsit kezeltetned kéne a rosszindulatú irigységedet...
20-30% "véleményvezér"? És kit vezérelnek? Fejenként 2-4 embert?
Szerintem inkább arról lehet szó, hogy elég sok a függõ/exhibicionista, a többieknek meg van accountja, és néha ránéznek.
Szerintem inkább arról lehet szó, hogy elég sok a függõ/exhibicionista, a többieknek meg van accountja, és néha ránéznek.
És vajon mennyibe kerülhetett ez a fontos és eredményes kutatás?