Mass Effect 3: Az első két küldetés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A megjelenés elõtt pedig jön a From Dust címet kapott DLC"
Azt szeretném megkérdezni, hogy játék nélkül mit lehet csinálni egy DLCvel? Mert ha a megjelenés elõtt kijön...
Azt szeretném megkérdezni, hogy játék nélkül mit lehet csinálni egy DLCvel? Mert ha a megjelenés elõtt kijön...
A prothean-ok már a 2-ben feltüntek, de már mint a begyüjtõk.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sztem tuti hogy Kaidan Alenko vagy Ashley Williams (attól függ melyiket választottad az egyben) fog visszatárni, csak talán más formában, bár én Saren Arterius-t is szívesen viszontlátnám a 3-ban 😊
En valahol ugy olvastam, hogy fizetos lessz a dlc, 10$ es ha igaznak bizonyul akkor nekem is tehetnek egy szivesseget es ...
Biztosan akarod tudni?
Sajnos már szinte köztudomású a fórumokon (elõbb-utóbb úgyis elcsípsz egy árulkodó címet, hogy) adott egy karakter, akinél...
Legalábbis feltételezem, hogy a cikkíró erre referál, más nem jut eszembe.
Sajnos már szinte köztudomású a fórumokon (elõbb-utóbb úgyis elcsípsz egy árulkodó címet, hogy) adott egy karakter, akinél...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem is a karaktert, de az egész fajt halottnak hitték, prothean karakterrõl van szó
Legalábbis feltételezem, hogy a cikkíró erre referál, más nem jut eszembe.
Lehet, hogy pont õ (akit hátrahagytunk). Bár fogalmam sincs, hogy lehet túlélni egy atomrobbanást közvetlen közelrõl.
Az viszont 100%, hogy Saren halott és az is marad. Talán a Collector haverok valahogy túlélték a bázisuk felrobbanását.
Az viszont 100%, hogy Saren halott és az is marad. Talán a Collector haverok valahogy túlélték a bázisuk felrobbanását.
Melyik halottnak hitt karakter tér vissza? Ashley/Kaiden kivételével mindenkit meg lehet menteni...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Az elsõ küldetés valóban az elsõ, a második a játék késõbbi pontján történik.
Kedden letölthetõ mindenki számára.
Ha a DLC fizetõs lesz, és valóban a játék megjelenésével egy idõben elérhetõ, akkor pedig megcsókolhatják a szõrös valagam. De gyanítom, pre-order bónusz, vagy ingyenes lesz, különben lesülne a bõr képükrõl.
Kedden letölthetõ mindenki számára.
Ha a DLC fizetõs lesz, és valóban a játék megjelenésével egy idõben elérhetõ, akkor pedig megcsókolhatják a szõrös valagam. De gyanítom, pre-order bónusz, vagy ingyenes lesz, különben lesülne a bõr képükrõl.