Glory Destiny Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Angol nyelvre belehet állitani?Vagy olyan clienst kell letolteni?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Na m1 lényegtelen már amúgy is kb ráuntam a játékra Magyarok nélkül így most Újra nekiálltam Dekaronozni (<-- ezt sem azért írtam, h leírjátok ez is milyen szar meg hasonló)
Én arra gondoltam hogy a hasonló játékokkal csak az játszik aki szereti ezeket az anime kawai chibi nekomini marhaságokat... ezzel nem arra utaltam hogy bármi közöm lenne hozzá, és még csak irónikusan sem mondtam.(a nevem is csak véletlenül katakana)
A nem komoly dolgot meg arra mondtam hogy a játék kinézete annyira egyszerû hogy játszani értelmes ember 8-10év felett csak valami elborult fanatikus elmével képes.
Bocs ha ennyire félreérthetõ volt.<#vigyor2>#vigyor2>
(részemrõl túl egyszerû és jobban preferálom a harmadik dimenziót.)
"Kritikán aluli Undorító Játékkal"
így akkor kb kvittek is lennénk.(mindenkinek más az ízlése)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De 1 kérdés Miért Agy rokkantak az Anime Fanok?
Csak az agyrokkant a animefanok.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Elkezdtem játszani ezzel az MMORPG-vel de nem nagyon láttam magyarokat gondoltam nyitok 1 témát hátha így mások találnak meg engem >.< Játékos nevem: Atesz