6
  • Tetsuo
    #6
    Keves ember latja ezt, sajnos. Meg az angolok is, akik az iszlam ellen tuntetnek, zsido zaszlot visznek maguk elott, nem tudva azt, hogy ok a legnagyobb ellenseguk. Kifordult, szelhamos vilag ez!
  • halgatyó
    #5
    Az irástudatlan, durván antiszociális söpredék bevándorlását NULLÁRA azaz NULLÁRA kellene redukálni! Akit másodszor kapnak el a határon, azt főbelőni a helyszínen.

    Az európai fehér népesség szaporodását kellene NORMÁLIS, azaz önfenntartó szintre felhozni! Ehhez tisztességes bölcsödei, ovodai ellátottság kell (1 hónapos nyári szünet NÉLKÜL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), továbbá a 3 gyermekes, gyermeküket TISZTESSÉGGEL nevelő szülők lakáshoz jutásának komoly segítése (NEM a gyalázatdögrohadék mega-kamatos bankitelekkel!), tisztességes közlekedési lehetőségek biztosításával, hogy 2-3 gyermeket NE a tömegnyomor-közlekedésre RÁERŐSZAKOLVA, RÁKÉNYSZERÍTVE kelljen ovodába és iskolába vinni...

    és még ezernyi fontos dolog. De ehhez először a sötétzöld-áliberális-álszoci bandát kellene véglegesen és visszavonhatatlanul felszámolni, de úgy, hogy 100ezer év múlva is emlékezzen rá az emberiség!
    Ezeket el kellene égetni, aztán feltámasztani és újra elégetni, megfőzni forró olajban, szépen lassan beleengedve, aztán széttépkedni fogókkal aztán feltámasztani és kiéhezett patkánycsapattal összezárni.... és így tovább

    Még ekkor is csak nehezen lehetne igazságosan honorálni azt az iszonyatos gaztett-áradatot, amit rajtunk elkövettek!
  • halgatyó
    #4
    Mostanában mutatja be a gyakorlatban a rongy eu, hogy mennyire érdekli az emberek véleménye!
    Rohadék liernyálas-sötétzöldfos-ÁLszoci szennybanda!

    Egyre jobban látszik, hogy összenő az, ami összetartozik.
    (Én ezt már megmondtam a világ egyik legundorítóbb férgének, schröder kancellárnak a hatalomba jutása előtt is!)

    Lassan egyre több ember számára válik nyilvánvalóvá, hogy hol vannak a társadalmak IGAZI TÖRÉSVONALAI. Pedig gőzerővel zavarják össze az embereket a sajtóhatalom megmondói és véleménydiktátorai. Álproblémák felvetésével, hazudozással, a fogalmak és szavak értelmének félrecsúsztatásával és megmásításával,
    értékes, erősen pozitív csengésű szavaink bemocskolásával (pl.: "meleg"), állandó ismételgetéssel,
    a rendszerbe beidomulni nem hajlandó konformizmus-ellenesek megfélemlítésével, kigúnyolásával ("összeseküvés elmélet" ordítozással)
    és maffiához méltó módszerek felhasználásával is (a nekik tetsző és nekik nem tetsző emberek nyilvántartásával és ezen infrmációk felhasználásával pl. álláskeresésnél)

    Ennek valamikor végének kell lennie!
  • Tetsuo
    #3
    Talan nem volt egyertelmu. Erre irtam cinikusan, hogy persze:
    "A közleményben hangsúlyozták: az internetes felületen lefolytatott viták akár a jogalkotást is befolyásolhatják, hiszen helyi, nemzeti, valamint európai döntéshozók is jelezték, hogy számítanak a vitákat összesítő jelentésekre."
  • Narxis
    #2
    Pedig igen.
  • Tetsuo
    #1
    Persze.