Félmillió állás az appfejlesztésben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt honnan vetted? Én nem így tudom.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
És még annyit, ohgy androidon bukás, mivel ingyenes, nyílt stb. (Anno a 3.0 tablet android zárt volt fél éven át, nem vélelten. Lesz még zártabb az android gyerekek.)
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Szerintem ez egyáltalán nem lufi, mivel itt nem elméleti pénzzel dobálóznak, hanem valóssal. Ennyi erõvel a többi munkahely (cukrász, buszvezetõ stb) is lehetne lufi.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
De vannak jópofa dolgok is. Szerintem amíg az okostelefon penetráció nem tetõzik addig ez a piac felfutóban marad.
kíváncsi vagyok mikor pukkad ki ez a lufi, ugyanis az mobilos appok nagy része bukás... (ahogy más platformokon is ugyanez van)
nyugi nyugi, jon majd apple hir is 😊
killall imagent
Bocsi, inkább alszom, már nem látok 😄
Mekkora divat itt a configra verni...
Nem szeretnék kötekedni, de applefejlesztés helyett nem az appfejlesztés lett volna a megfelelõ cím?
Mekkora divat itt a configra verni...