26
\\
-
#26 13 perces videóval tért vissza a Reset
Megjelenés idén nyáron kizárólag PC-n.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.04.14. 12:48:20 -
#25 Aszittemmá ebből nem lesz semmi. -
#24 December 20-án érkezik a játék -
#23 Zöld utat kapott a Reset -
#22 Sikeres Indiegogo gyűjtés -
#21 "A játék egyetlen hatalmas térképből áll, ami
körülbelül 16 négyzetkilóméter nagyságú.
Tudatosan döntöttünk úgy, hogy nem lesz
rombolható a környezet, ennek amúgy sem lenne
sok értelme. A fizikai szimulációhoz az NVIDIA
PhysX technológiáját használunk - árulta el
Kallinen." -
#20 Reset: atmoszférikus indie puzzle játék -
#19 Ipon előzetes -
#18 Hagyni kell előtte a http://-t, és akkor nem kúrja el. -
#17 Direkt ellenörzöm a mehet nyomása előtt.Nem értem miért kerül mégis oda az sg.hu
Ugytünik nem szereti a telomat. -
#16 Hallod grebber.
Már sokadjára veszem észre, hogy elbaszod a linkeléseidet... :D -
#15 Nem csak a grafika a lényeg. -
#14 most néztem meg a debut trailert igen igen hangulatosra sikerült! -
#13 Debut Trailer! -
#12 Elmeséltem a kollégáknak és nekik egy maszto-pedobear változat jött le abból a mondatból, h "visszamész az időben és saját magaddal játszol" - és ilyen helyen kell melóznom...
Amúgy nekem tetszik... -
#11 meg egy rakat másik flash játékban is ugyanez van, meg sztem van ilyen rendes nem flash játékban is :)
szoval az 5let nem uj :) -
EnxTheOne #10 Kigugliztam -
#9 Ez így leírva is bonyolultan hangzik hát még játékon belül.Nem csoda ,hogy nem ismerem. -
EnxTheOne #8 Már játszottam egy hasonló flash játékkal. Azt hiszem paradox volt a neve.
Az volt a játék lényege hogy egy robottal voltunk és volt egy időgépünk. Pl először elmentünk egy robottal egy kapcsolóhoz ami kinyitott egy ajtót, de csak addig maradt nyitva amíg a kapcsoló mellett voltunk. Utána vissza kellett menni az időgéphez. Majd amit az előbb csináltunk a kapcsolóval azt egy "klón robot" pontosan lemásolja. Ugye a "Klón robot" kinyitja az ajtót, és mi betudunk menni az ajtón a kincsért. A trükk az hogy ugye a robot pontosan lemásolja amit az előbb csináltunk, szóval ha sokáig időzünk a szobában, akkor a klón vissza megy az időgéphez és bent ragadunk a szobában. Minden klónnak vissza kell tudni jutni az időgéphez. Ez csak akkor probléma ha a pályán már 8-10 klón mászkál. :D -
#7 -
#6 _:A?SD_:AS?D -
#5 Ez egy tükrös verzióban jobban illene ide -
#4 -
#3 Nem lesz vészes szerintem.
Semmiféle info nincs mikor jelenik majd meg!
Offical website -
Ironman2 #2 Micsoda grafika.Ez milyen vason fog menni? -
#1 Reset: Az új \"egyjátékos co-op\" élmény PC-re!
A finn indie fejlesztőcsapat, a Theory Interactive egy nem éppen szokványos játékmenetet ígérő alkotást jelentett be az imént.
A \"single-player\", valamint a \"co-op\" fogalmak könnyedén megférnek egymással egy főmenüben - azonban könnyedén zavarba jöhetünk, ha teszem azt egy játékmódon belül találkoznak. Márpedig a legújabb finn agymenés, a PC-re tervezett Reset bizony éppen ilyen, látszólag paradox vonásokkal bír.
És hogy mégis hogy lehetséges ez, azt mindjárt maga a kétszemélyes fejlesztőcsapat, a Theory Interactvie igyekszik elmagyarázni nekünk:
Single-player co-op? - kérdezhetitek. A Reset egyedi játékmechanikája abban a lehetőségben rejlik, hogy visszamehetünk az időben és önmagunkkal összedolgozva oldhatjuk meg a fejtörőket.
Ha a sajátos játékmenet nem győzött volna meg benneteket, a bejelentéssel egyetemben a vállalat néhány képet is megosztott a nagyérdeművel, a Reset képi világát és hangulatát szemléltetendő:
A forrás a képekkel:Gamechannel
Hát elég érdekesnek hangzik. Kíváncsian várom!