7
  • Inquisitor
    Én sem használom, de a cenzúra minden módja zavar. Az is igaz, hogy amit cenzúráznak azt NEM szabad használni, fulladjanak bele a szituba annak létrehozói. Szerencsére vannak csatornák amiket nem tudnak cenzúrázni. Szerencsére egyre több. Nem véletlenül. Nem minden következmény nélkül. :)
  • cateran
    Szerintem csak udvariasan probalta felhivni a figyelmedet arra a tenyre, hogy a legjobb uton haladsz affele, hogy az emberek 1 retardalt baromnak tartsanak, amiert olyasmihez kommentelsz, ami nem is erdekel (esetleg trollnak, de annak nagyon gyenge volt a komment..)

daninet: Ott a pont...meg amugy is...belepnek vmi ingyenes jatekba, mmo-ba, akarmibe es siman letargyalnak 1 komplett gyilkossagot a jatek szakzsargonjaval:D
  • willcox
    És? Miért kéne nekem is olyannak lennem? Azért, mert te azt mondod? Az kevés.
  • Anomaly
    :D:D:D +1 a válaszért
  • daninet
    Szerintem simán túlnőtt rajtuk.. Ameddig nem lesznek intelligens módon gondolkodó gépek, az ilyen szóalapú szűrőket simán megkerüli a nép. Simán írok egy terror támadásról miközben virágokról beszélek.

willcox: Én pl az agyérműtétekkel kapcsolatban vagyok közömbös, mégsem megyek orvosi fórumokra írogatni, hogy hát ez engem nem érint mert nem vagyok agyér sebész.
  • willcox
    Engem nem zavar, hogy cenzúrázzák, ugyanis nem használom.
  • gombabácsi
    Itt is látszik hogy a fejlődő világ már mekkora üzleti erő. Senki se teheti meg, hogy semmibe veszi őket.

Ez bizony újabb jele a hanyatló nyugatnak...