27
Pénz utalás/küldés ajjaj
-
krajcsovicsanna #27 Egy dologra mindenképpen figyelni kell, ha külföldi pénzekről van szó, esetleg vásárláskor, ez pedig az árfolyam. Az aktuális értéket mindig meg kell nézni, nehogy meglepetés érje az embert.
http://arfolyam-valutavalto.hu -
#26 miért nem a postán kérdezted te gyökér ... -
#25 "és baromira nem éri meg!!!!Kb. ugyanannyi a feladása mint amennyit befizetsz..."
Ez mekkora :)
Hát ha 500 Ft-ot akarsz így befizetni, akkor tényleg annyiba kerül :)
Egyébként meg 10.000 Ft-nak kb 500 Ft az ára.
Viszont ez a módszer lehet anonim a banki befizetéssel ellentétben (ha van annyi eszed, és kamu adatokat adsz meg rajta), ugyanis a postán nem ellenőrzik az adataidat.
Van 1-2 hely, ahová inkább így érdemes fizetni ;) -
Skill #24 paypal díja kb 200ft 3200ft küldése után. ha paypal számlán lévő pénzt küldesz ugyan abba az országban lévő paypal számlára akkor ingyenes a küldés. amint bankkártyáról megy a pénz vagy külföldi számlára egyből jön a költség ami az összeg 3.4%a + 90ft. amennyiben megvan bizonyos forgalom a paypal accounton akkor olcsóbb. paypal költségek
amit én még használok a moneybookers (skril). kevésbé elterjedt és nem olyan rugalmas mint a paypal viszont lehet igényelni bankkártyát náluk. onnantól meg majdnem olyan mintha egy bankszámlád lenne. -
WinStar #23 Nekem az volt hogy Hétfőn feladtam,aztán Csütörtök estére érkezett meg a pénz a számlaszámra ilyenen....és baromira nem éri meg!!!!Kb. ugyanannyi a feladása mint amennyit befizetsz... -
#22 nekem 3400-nál 3600 valamennyit kapott le egy domain-ért...
de egy megadott címre kellett utalnom, nem volt link adva az utaláshoz... -
rumkola #21 Uuuhhh geccc, tudtam hogy valahonnét ismerős:
KLIKK
-
#20 Jól van na :D
Egész nap a várost jártam, mire odaértem volna megfagytam volna. -
#19 igen:D
-
Garfield #18 Őőő, tehát ha jól értem, lusta voltál ahhoz, hogy elmenj az OTP-be és közvetlenül a számlára fizesd be a pénzt (hogy azonnal megjelenjen), ehelyett elmentél a postára, és olyan pénztovábbítást választottál, ami neki napokba, neked meg plusz pénzbe kerül? -
#17 bankon bellül az utalás is azonnal megy, max 1-2 perc. -
#16 nekem úgy rémlik, hogy amikor skrillen küldtem zsét valakinek (szintén skrill -es (régi moneybookers)) akkor nem vett le semmit
amikor viszont bankszámlámra vettem ki pénzt (withdraw) akkor tényleg levont egy keveset -
#15 ha az OTP -be mentél volna, és nem átutaltál volna, hanem _befizetsz_ az illető számlájára, akkor azonnal megjelent volna a pénz a számláján, 'ingyen' :)
így meg várhatsz egy csomót, mint ahogy már leírták, plusz a rózsaszín csekknek van plusz költsége is -
#14 ok, küld el megint.
Amúgy a címe se volt meg csak a neve meg a számlaszáma. -
#13 Talán 3%-ot a fogadónál. -
#12 western union
A leggyorsabb de nem a legolcsóbb. Postán is van és meg tudják mondani, hogy mennyibe fog kerülni.
Pár óra alatt "ott van" a pénz. -
#11 mennyit? -
#10 Paypal is levesz -
#9 -
Xing #8 küldjetek nekem is -
#7 Paypal. -
#6 még nem kaptam meg,elküldöm megint az adataimat,ha gondolod. -
#5 -
#4 Ha már megnyílt a topik, kérdezném, hogy mi a legköltségkímélőbb módja Magyarországról az Egyesült Királyságba történő átutalásnak.. K&H banknál van számlám, akinek utalnék, annak a Lloyd's-nál, viszont pofátlan módon levesznek a lóvéból.. PayPal mondjuk életképes? -
#3 A rózsaszínre jól rá is fizettél, gondolom. A postai átfutás 2-3 nap, aztán a banki átfutás még 2-3 nap. Átlagos esetben. Netbank sokkal gyorsabb...
-
eLiXir #2 ekkora életképtelen egy valakit -
#1 Pénzt akartam küldeni/utalni egy személynek. Csak a számlaszáma volt meg meg a neve. De lusta voltam elmenni az otp be mert oda tartozik, így hát elmentem a postára ami közelebb volt és ott töltöttem ki egy ilyen rózsaszines csekket. A Pénzt elküldik a számlájára holnap ? Mert még nem kapta meg.