Pénz utalás/küldés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy dologra mindenképpen figyelni kell, ha külföldi pénzekről van szó, esetleg vásárláskor, ez pedig az árfolyam. Az aktuális értéket mindig meg kell nézni, nehogy meglepetés érje az embert.

http://arfolyam-valutavalto.hu
szekrény
miért nem a postán kérdezted te gyökér ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Laza
"és baromira nem éri meg!!!!Kb. ugyanannyi a feladása mint amennyit befizetsz..."

Ez mekkora :)
Hát ha 500 Ft-ot akarsz így befizetni, akkor tényleg annyiba kerül :)

Egyébként meg 10.000 Ft-nak kb 500 Ft az ára.

Viszont ez a módszer lehet anonim a banki befizetéssel ellentétben (ha van annyi eszed, és kamu adatokat adsz meg rajta), ugyanis a postán nem ellenõrzik az adataidat.
Van 1-2 hely, ahová inkább így érdemes fizetni ;)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

paypal díja kb 200ft 3200ft küldése után. ha paypal számlán lévõ pénzt küldesz ugyan abba az országban lévõ paypal számlára akkor ingyenes a küldés. amint bankkártyáról megy a pénz vagy külföldi számlára egybõl jön a költség ami az összeg 3.4%a + 90ft. amennyiben megvan bizonyos forgalom a paypal accounton akkor olcsóbb. paypal költségek

amit én még használok a moneybookers (skril). kevésbé elterjedt és nem olyan rugalmas mint a paypal viszont lehet igényelni bankkártyát náluk. onnantól meg majdnem olyan mintha egy bankszámlád lenne.

occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben

Nekem az volt hogy Hétfõn feladtam,aztán Csütörtök estére érkezett meg a pénz a számlaszámra ilyenen....és baromira nem éri meg!!!!Kb. ugyanannyi a feladása mint amennyit befizetsz...

kifli
nekem 3400-nál 3600 valamennyit kapott le egy domain-ért...

de egy megadott címre kellett utalnom, nem volt link adva az utaláshoz...
Uuuhhh geccc, tudtam hogy valahonnét ismerõs:
KLIKK
<#idiota><#zavart2><#ijedt><#hehe>

fotográfik kolomp edisön :D

jackoneill90
Jól van na :D

Egész nap a várost jártam, mire odaértem volna megfagytam volna.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Count Adyn
igen:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Õõõ, tehát ha jól értem, lusta voltál ahhoz, hogy elmenj az OTP-be és közvetlenül a számlára fizesd be a pénzt (hogy azonnal megjelenjen), ehelyett elmentél a postára, és olyan pénztovábbítást választottál, ami neki napokba, neked meg plusz pénzbe kerül?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

pxxl
bankon bellül az utalás is azonnal megy, max 1-2 perc.

All hail the double x!

precision
nekem úgy rémlik, hogy amikor skrillen küldtem zsét valakinek (szintén skrill -es (régi moneybookers)) akkor nem vett le semmit

amikor viszont bankszámlámra vettem ki pénzt (withdraw) akkor tényleg levont egy keveset

Bazinga!

precision
ha az OTP -be mentél volna, és nem átutaltál volna, hanem _befizetsz_ az illetõ számlájára, akkor azonnal megjelent volna a pénz a számláján, 'ingyen' :)

így meg várhatsz egy csomót, mint ahogy már leírták, plusz a rózsaszín csekknek van plusz költsége is

Bazinga!

jackoneill90
ok, küld el megint.

Amúgy a címe se volt meg csak a neve meg a számlaszáma. <#csodalk>

bakvarnyu
Talán 3%-ot a fogadónál.

Dzsega
western union
A leggyorsabb de nem a legolcsóbb. Postán is van és meg tudják mondani, hogy mennyibe fog kerülni.
Pár óra alatt "ott van" a pénz.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Rage47
mennyit?
bakvarnyu
Paypal is levesz

akyyy
<#ravasz1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

küldjetek nekem is

&#63743;

berczely
Paypal.

bakkerman
még nem kaptam meg,elküldöm megint az adataimat,ha gondolod.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

atomabszorpcio

www.chem.yale.edu/

SötétBarom
Ha már megnyílt a topik, kérdezném, hogy mi a legköltségkímélõbb módja Magyarországról az Egyesült Királyságba történõ átutalásnak.. K&H banknál van számlám, akinek utalnék, annak a Lloyd's-nál, viszont pofátlan módon levesznek a lóvéból.. PayPal mondjuk életképes?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

PetruZ
A rózsaszínre jól rá is fizettél, gondolom. A postai átfutás 2-3 nap, aztán a banki átfutás még 2-3 nap. Átlagos esetben. Netbank sokkal gyorsabb...
ekkora életképtelen egy valakit

jackoneill90
Pénzt akartam küldeni/utalni egy személynek. Csak a számlaszáma volt meg meg a neve. De lusta voltam elmenni az otp be mert oda tartozik, így hát elmentem a postára ami közelebb volt és ott töltöttem ki egy ilyen rózsaszines csekket. A Pénzt elküldik a számlájára holnap ? Mert még nem kapta meg.