Növelik az elektroszmogot az okos villanyórák?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyszerû, nem kell powerline 😊 én inkább kifúrtam az ablakkeretet, azt át rajta az utp-t. Olcsóbb, gyorsabb, biztonságos 😉

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

A 10K-s nagyfeszültségkábel bezzeg nem növeli az elektroszmogot, se a mágneses szar ami a mostani órákba van, még több ilyen hírt!
Viszont ami elég aggasztó az a powerline-os otthoni hálók lehallgathatósága ezután, mert így már továbbítani lehet a csomagokat a központ felé is vele, elvileg/gyakorlatilag...
jackoneill90
Egyértelmû hogy több pénzt akarnak beszedni a néptõl ezekkel az okos órákkal. Ezt már több hozzáértõtõl hallottam.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Csak ne legyenek rá vírusok. 😄
elektroszmogot lehet növelik növelik, de a villanyszámlát biztos. A következõ tételek várhatók majd a számlán:
-okos villanyóra díj
-okos villanyóra adatkommunikációs hálózat fenntartási díj
-okos villanyóra adatkommunikációból adódó zavar általi veszteség díj

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Teljes mértékben egyetértek. Képtelen vagyok felfogni, miért éppen ez szúrja a szemüket.

Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!

Amostaninak is van fogyasztása, vagy azt hitted , hogy a szentlélek forgatja?

Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!

És mit fog kiokoskodni ez a rákkeltetõ, hogyha eleve a póznáról lopod az áramot? Bármelyik Elmûs "szákembör" megbuherálja neked, úgy hogy berakhatod a nappaliba faliórának xDDD

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Azt a hatalmas évi 200Ft ot igen.

Persze, ez is a standard funkciók közé tartozik, mint a rákkeltés 😊
A mérõ a saját fogyasztását is szépen beleméri majd a fogyasztásba, és az is kiszámlázásra kerül, az elfogyasztott áramén kívül?
irány az erdõ! majd vadászunk, gyûjtögetünk meg füstjelekkel kommunikálunk
Büdös Bohóc
Se wi-fire se semmi más hasonló technológiára kifogás nem volt a lobbizós köcsög politikusok részérõl eddig. Egyébként lehetséges, hogy valós a probléma, csak tök érdekes, hogy konkrét 1 dologgal van ilyen bajuk, lehet valakinek az útjában van ez is és a konkurens cuccait részesíti elõnyben?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed