19
 • kalapos01
  #19
  Ki az a hülye, aki filmes szereplőkkel azonosul. Elég beteg dolog lehet. Tény, hogy kell egy bizonyos IQ a filmhez, de hogy ilyesmire maszturbálsz...
 • nlght
  #18
  A fekete hattyú egy rakás fos volt, egy film akkor jó, ha azonosulni tudsz egy szereplővel vagy legalább az értékrendje egy részével, de ebben a filmben egy hisztis, hülye, b*szatlan picsát kellett nézni, aki önmagát csonkítja és teljesen bedilizik a film végére. Remélem jókat maszturbált rá a sok abnormális kritikus, akik erre izgulnak fel és éltetik a netes fórumokon. Ettől függetlenül a színészek jók voltak, de a film ettől még mindig egy rakás fos marad.

  A Rio és a Testcsere is mérföldekkel több élményt nyújtott...

  Az álomháborúban meg megvolt a lehetőség csak muszáj volt elkúrnia a rendezőnek/forgatókönyvírónak a végét...
 • Aldo Moro
  #17
  A Sanctum nekem tetszett, a Rossz tanár is, meg a Förtelmes Főnökök is. Az Elhurcolva tényleg elég "érdekes" volt.
 • winnie
  #16
  "legalább annyival tiszteljétek meg az alkotókat, hogy nem fikázzátok őket"

  azaz nehogy már véleménye legyen valakinek. még szerencse, hogy nem ennyire zombik az emberek. épp az az érdekes, hogy ahány ember, annyi vélemény.
 • szekrény
  #15
  majd ha a "nézők" 90%-a nem ingyen nézi a filmeket , akkor lesz hiteles felmérés melyik milyen mű lett, de így hogy gyakorlatilag naponta néznek az emberek mozifilmeket , mert menő ha ha már a fullszar moziskamerás fost látod premier napon és ezekután fikázod, ha már ingyen nézitek legalább annyival tiszteljétek meg az alkotókat, hogy nem fikázzátok őket "kibicnek semmi sem drága..."
 • sempron07
  #14
  Nekem a Testcsere határozottan tetszett, elcsépelt sztori, de a kategóriáján belül jó volt, kellemes kikapcsolódást nyújtott.
  Az Elhurcolva film pont az ellenkezője. Szintén elcsépelt sztori, de a kategóriáján belül tényleg a legrosszabb. Ezt leszámítva én szeretem ezt a tipikus "egy senki vagyok, majd hirtelen az életemre törnek" műfajt, ezért ezt is élveztem. :)

  - Ízlések és pofonok! -
  Nekem az ízlés, neked a pofon! :D
 • hungi
  #13
  Aki ezért fizet, az megérdemli hogy leszarják ;)

  A fekete hattyú egy közepes skizó film, minden évtizedben van ilyen vagy 2.

  A Drive-ban van három olyan szám, ami miatt érdemes megnézni (meghallgatni), amúgy iszonyat vontatott és kiszámítható. A hangulatát a mai felvágom-az-ereim-mert-a-hajamtól-nem-látok tinik tudják max. értékelni.

  Nekem az év legszarabb filmje mindenféle szempontból a Király! - Your highness volt.
 • Zoli007
  #12
  És ezért fizettem a VIP tagságért? Akkor legalább PRIVÁTBAN írd meg mi volt a gond.
 • Skynet
  #11
  A fekete hattyú mint az egyik legjobb? Pfffffff......
 • kalapos01
  #10
  Ennyire nem tetszett? Törődj bele, Edward már másé.
 • G_ArchAngel #9
  A legrosszabb filmre felesleges abban az evben szavazni, amelyikben volt egy Twilight:)
 • Reparamorf
  #8
  Mikor is kellett szavazni????
  Ne kamuzzál...
 • sbuci
  #7
  Moziban dolgozom, és azt kell mondjam, hogy az SG.hu olvasóinak értékelései (ha ez alapján készült a fenti cikk) nem tükrözik az országos (de a budapesti) átlagot sem. A legjobb filmek listájában nincsenek ott a legjobb filmek, és a legrosszabbak közé sem csak a legrosszabbak kerültek. De ez egy ilyen dolog. :)
 • kalapos01
  #6
 • Wittgen
  #5
  Gondoltam, hozzászólok a cikkhez, szigorúan csak a fent említett filmek tekintetében. Ez az ÉN véleményem:
  a) A 3 legrosszabb film tekintetében a Rio egy aranyos kis mese volt, jó poénokkal (bár nem sokkal), viszont inkább átlagos, mintsem kiemelkedő, de nem rossz.
  Lautner filmjei továbbra is .
  A Testcsere c. műhöz nem volt szerencsém (szerintem nem is fogom erőltetni), a Sanctum viszont nagyon tetszett. Klisés, sokszor látott, elcsépel sztori, viszont nagyon bele tudtam magam élni. Élvezetes volt és ami tetszett, nagyon jó volt a fényképezés. Ilyen búváros-barlangos filmből úgy sincs sok (talán utoljára a The cave volt, de az horror).
  b) A közepes értékelésűekből a Gnómeó 1x nézhető volt, sajna nem nagyon jött be.
  A pap c. akciót vártam, de nagyon összecsapott és rövid lett. Így is kikapcsolt egyik este, de az alapsztori alapján többet is ki lehetett volna hozni belőle.
  A Rossz tanár "jó" volt, bejött, hogy Diaz ilyen bunkó figurát hozott, valahogy illik hozzá .
  A Fertőzés végre kitöltött egy kis űrt, hisz a Vírus óta csak olyan baci-filmek jelentek meg, amik zombulásba torkolltak (még a Crazies is). Nem volt rossz, én végig izgultam rajta. Láthattuk egy picinyke szeletet a dolgok működéséből.
  Az Álomháború viszont nekem a tavalyi TOP10-ben benne van. Oltárira tetszett, mind csajok (), mind látványvilág, mind akció tekintetében. A zseniális zenei betétekről nem is szólva. Tudom, hogy sok embernek magas volt (kitalált alternatív világban levő főhős által fantáziált világban álmodott fantázia...), de nekem odabaszott.
  c) A Fekete hattyú és a 127 óra kimaradt, de mivel nagyon jókat terjesztenek róluk biztos bepótolom őket.
  X-men film nagyon jól sikerült, jó karakterek, jó akciók, végig pörgős cselekmény, valahogy nagyon egyben volt az egész.
  Förtelmes főnökök viszont középszer, annak is az alja, maximum 1x nézhető, nagyon kevés poénnal. Meg a karakterek is idegesítőek voltak néha.
  d) Csúcshatás és Ismeretlen férfi csak jó filmek, semmi extrát nem nyújtottak, viszont megérték a rájuk szánt időt.
  Az új MI és Majmok bolygója viszont nagyon odatette magát, imádom mindkét filmet. Minden megvolt bennük amiért érdemes volt megvenni a jegyet rájuk. És még a páromnak is tetszettek.
  A Vasököl gyenge lett, viszont a robotharcokat oltári jól megcsinálták. Ezen részek kivételével untam a filmet.
  A Harcos szintén pótlandó, már csak a színészek és az ismerőseim által mondottak alapján is.
  Rango szerintem a tavalyi év legjobb animációs filmje lett. A western környezet nagyon adta a hangulatot, a poénok jók voltak, a cameo pedig tetszett. Nagyon jól szórakoztunk, TOP10-ben a helye.
  Forráskód élvezetes sf szerűség lett, már 2x láttam (elsőnek moziban) igazán jó. Külön pont ár a film vége előtti megható pillanatokért, mikor a komédiás löki a sóder az utasoknak és a kamera végigpásztázza a szerelvényt.
  A dolog pedig az egyik általam legjobban várt film, mivel féltem, hogy mit hoznak össze, emiatt nem is voltak nagy elvárásaim, amit láttam az viszont nagyon bejött. Imádni valóan összekapcsolták Carpenter filmjével, az eksönök is jók voltak, nekem még a nőkkel sem volt bajom. Bár a 82-es film parázási faktorát nem tudta megközelíteni...

  Jah, Drive: mindenféle előismeret nélkül ültem be rá, és megérte. 2011 egyik legjobb filmje, színészi alakítások, fényképezés, zene mind odatette magát. TOP10.

  Igazából azt sohasem tudom meghatározni, hogy mi adott évben a legjobb film számomra, viszont egy halmazt össze tudok állítani. 2011-ben is jópár film belekerült és alapjaiban véve azok a filmek, amikre pénzt áldoztam, megérték. Jókat szórakoztam, kikapcsolódtam, és ez számít.

  Kösz, ha végigolvastátok.
 • Penge70
  #4
  Egyetértek! Míg sokaknál az év filmje volt, addig nálam az év legnagyobb csalódása. Ritkán látni ennyire dögunalmas filmet mint a Drive!
 • zetortraktor
  #3
  A Rio tényleg rettenetesen tré volt. A másik két, legtöbbek szar filmet meg okos dolog megnézni. Végülis nem mindenki akar jó filmeket látni, van, aki Taylor Lautnerre gerjed, meg arra, hogy kisbabák szarnak felnőttek szájába.
 • JackSparrow88
  #2
  A Rio minden volt csak pocsék nem. Még idősebb szemmel is egy aranyos, szerethető nem átlagos kis mese.(és ezt úgy mondom hogy ez a sokadik animációs film amit láttam) Az elhurcolva c. filmről nem tudok nyilatkozni mivel még nem láttam.(szinkronosan még nem adták ki, feliratosan meg nem nézek filmeket)Ugyanez a helyzet a Testcserével is, tehát még nem volt szerencsém megnézni, majd ha DVD-n megjelenik akkor meglesem.
 • Déta
  #1
  Ismételten felhívnám a figyelmét a kedves cikk írónak, hogy kimaradt a Drive! - Gázt! c. film, ami 2011 legpocsékabb filmje volt. Ha tudná, hogy mennyire untam, akkor most kimenne, s összevágná magát a konyhakéssel...