Command&Conquer Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5-én jön a remestered. Windows 10 only, bár még 8.1-en elindul.
Ryder159
8WU9-V72Q-ZAYF-W36T +900 Command Point Capacity 7 days

ZzoleE
Nem tudom játszik e még ezzel vki, de itt van 2 starter pack kód!

5TLW-QPL9-F34Y-MQR5
4W94-K6UM-QAMA-F489

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

grebber
Itt egy ingame item akit érdekel: 7TFD-NR65-CYRD-JN6Z
Nem tudom mit ad de engem nem is érdekel!<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Megnéztem, ez sajnos így nem ér semmit. Kár, nemtudom mibe került volna nekik egy rendes Old school C&C-t böngészõbe integrálni.

Ez olyan rendszerû RTS, mint a korábbi C&C-k, vagy valami más?

tommygiant
Én ezen kezdek: Server: World 23 (Europe), Creation date: 06.04.2012 20:00:00, Time zone: gmt+2, Language: English.
Jelenleg ez a legújabb szerver a gmt+2 idõzónában és az angol nyelven belül. 13011 slot foglalt a 25000-bõl.

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

tommygiant
Melyik szerveren érdemes kezdeni? Egyáltalán hol játszanak magyarok?

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

tommygiant

nyirog
halika, valaki tolja? vagy van esetleg magyar alliance?

Titan
Csak én nem tudok belépni?

LestatVenom
most meg már open beta van

hu hu hu huuuuuuuuu

s1lkforrent

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Ryder159
ÁÁÁ! EA? P4F? akkor ez is egy **** lesz. Majd megy a fizetõs cuccok bepakolása ezerrel, a bétás bug-ok meg 2 év múlva is ott lesznek. NFS:World-ot játszok, tudom mit beszélek. De azért majd egy próbát megér...

orichalcos
Nem tegnap indult. Hetek, hónapok óta megy. December óta játszom vele én is. Egynek jó, elmegy.

My streams: https://beam.pro/oriic

s1lkforrent
Én szeretek gyakorlatilag minden fajta stratégiát, a Command and Conquer sorozat pedig kitüntetett helyen szerepel nálam, az elsõ két komolyabb stratégiám a 95-ös C&C és a 96-os Red Alert voltak. Még szegény félresikerült Renegade-nek is szemet tudok hunyni a hiányosságai felett, sõt még az egyébként rettenetesen borzalmas Tiberian Twilight-ot sem tartom teljesen menthetetlennek.<#idiota>

Szóval úgy esett, hogy bejutottam én is a bétára, éés..
Emberek, én nem találok szavakat. Farmville-esített Tiberium Wars b*meg. Az. <#falbav>

Óédesistenemmentsdmeglelkünkettõlaborzalomtól!<#help>

shaddam: Azért az Age of Empires Online legalább egy korrekt RTS, amennyiben a gatyádat is ráköltöd.<#bee1>
De ebbõl a ****ból soha nem lesz értelmes játék, ami túllép a hullagyalázás fogalmán.<#gonosz3>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Caliph
omg

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

shaddam
De ez nem rts, hanem az új age of empires részhez hasonlóan kiherélése egy régi szériának farmville köntösben.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Én 98-tól 2004-ig csak szinte RTS(C&C Red Alert,Starcraft stb.)-el játszottam,elég is volt,azóta szinte nem játszom ilyen tipusú játékokkal.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

shaddam
Még decemberben kaptam béta kulcsot.Akik rászoktak függeni ezekre azok ráfognak erre is, én be vagyok oltva ellene.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

JethroHUN
Óriási bukás lesz<#levele>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

tutituti
egynek jó lesz míg ki nem jön az End Of Nations!
Én azt várom nagyon.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

A tegnapi nap indult a Command&Conquer Tiberium Alliances Play4Free zárt bétája.A játék az EA már megszokott mikrotranzakciós rendszerét fogja használni.Egyelõre csak IGN PRIME(fizetõs) tagoknak elérhetõ a belépés.
A belépõ képernyõn egy bemutatkozó videó is látható a játékról.
C&C Tiberium Alliances zárt béta bejelentkezõ képernyõje

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun