Command&Conquer Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
5TLW-QPL9-F34Y-MQR5
4W94-K6UM-QAMA-F489
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
Nem tudom mit ad de engem nem is érdekel!<#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
Jelenleg ez a legújabb szerver a gmt+2 idõzónában és az angol nyelven belül. 13011 slot foglalt a 25000-bõl.
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
My streams: https://beam.pro/oriic
Szóval úgy esett, hogy bejutottam én is a bétára, éés..
Emberek, én nem találok szavakat. Farmville-esített Tiberium Wars b*meg. Az. <#falbav>#falbav>
Óédesistenemmentsdmeglelkünkettõlaborzalomtól!<#help>#help>
shaddam: Azért az Age of Empires Online legalább egy korrekt RTS, amennyiben a gatyádat is ráköltöd.<#bee1>#bee1>
De ebbõl a ****ból soha nem lesz értelmes játék, ami túllép a hullagyalázás fogalmán.<#gonosz3>#gonosz3>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Én azt várom nagyon.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A belépõ képernyõn egy bemutatkozó videó is látható a játékról.
C&C Tiberium Alliances zárt béta bejelentkezõ képernyõje
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun