Brutális mozis február vár ránk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
\"Nothing happens unless first a dream…”
Regards,
Regards,
Meglepõdtem, azt hittem csak én leszek ennyire elvetemült, hogy a Star Wars 3D érdekel a legjobban... 😄
Mennyi-mennyi jó film lesz még idén, váltanék is bérletet moziba. 😄
Ide kapcsolódik, hogy a hírstart.hu-t olvasom rendszeresen. Pár hónapja feltûnt, hogy a bûnügy-baleset rovatban kezd elszaporodni a "borzalmas baleset,iszonyatos gyilkosság" stb. Ahogy jobban megnéztem azt láttam, hogy csak a Heti Válasz csinálja ezt. Azóta nem kattintok a cikkeikre annyira taszít ez a fajta szenzációhajhászás.
2: Semmi bajom a sorkizárt elrendezéssel, a képek között megfelelõen van taglalva a szöveg. Arról meg sem én sem Viktor nem tehet ha van aki annyira primitív, hogy nem érti meg a cikk nyelvezetét, nekem nem okoz gondot.
3: Képaláírás jogos!
4: Láttam már szar winnie cikket, ott ki is nyilvánítottam a nemtetszésemet, ez viszont nem az!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Igazi bunkó hálátlan emberek.
Az elõttem felszólaló faszfejekkel ellentétben, én szeretnék köszönetet mondani, hogy a filmcímek vastagon vannak szedve, így sokkal átláthatóbb volt a cikk.
Kár ellõni az év elején ilyen hangzatos címeket egy cikkre tudva azt, hogy idén jobbnál jobb premierek várhatóak még.
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"