Büntető új fotó az új Dredd bíróról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért az -sajnos- nagyon szomorú, hogy az elmúlt éveben években másról sem hallani mint hogy új filmek helyett a régieket forgatják újra. Új szereplõkkel néha újféle történetvezetéssel, mint pl ez a Dredd vagy a Total Recall, de ettõl még nekem a régi film feelingjét nem fogja sem hozni sem felülmúlni. Nem minden a technika, noha ugye az eltelt idõ alatt az jelentõsen fejlõdött. De igazából az utóbbi években a filmeke javarészét a 3D-vel akarják a jónép agyába tömni nem a történettel. És az baj. Engem a film érdekelne enm a 3D.
Nem is nézek 3D-ben semmit, így aztán valóban tapasztalható hogy alig vannak jó filmek .
Nem is nézek 3D-ben semmit, így aztán valóban tapasztalható hogy alig vannak jó filmek .
Így elsõ ránézésre, nem sokban különbözik a Sly féle Dreddtõl. Még a maskara is majdnem ugyan olyan. De, bírom ezt az Urban csávót. Kíváncsi vagyok 😊
DINNYE!!! KUSSHADJ!!!
new world order. szánalmas.
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
én még nevetem is rajta egyet. XD
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
az a dolga : )))
anti hero
az a dolga : )))
anti hero
Pedig most igaza van. Ez tényleg büntet...,. 😛
Ki ****** ezt a manuszt? Kinek a *******?
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Hogy szoknál le a szánalmas és nevetséges "büntetõ"-szó használatáról...
A sisak elején a pink X-tõl nem is lát semmit csóri csávó.
Nothing to say