A függetlenségi háború idején játszódik az Assassin's Creed 3?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a revelationsben Ezio sztorija zarult le, illetve Altaire.
pont ez volt a baj, hogy SPOILER Desmond agya szetesett az animusban es nem tudott kulonbseget tenni Ezio Altair es maga kozott, igy azokat a torteneteket lezarta es ujra onmagara talalt. Desmond a finaleja kovetkezik
pont ez volt a baj, hogy SPOILER Desmond agya szetesett az animusban es nem tudott kulonbseget tenni Ezio Altair es maga kozott, igy azokat a torteneteket lezarta es ujra onmagara talalt. Desmond a finaleja kovetkezik
anti hero
Bocs, függetlenségi háborúra.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Több hónapja játszottam a Da Vinci Dissappearance-el, de most valahogy nem ugrik be mi utalt a polgárháborúra...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Nem, Desmond története nem zárult le (és nem is volt úgy), így az AC3-ban befejezik a Desmondos szálat + egy másik kor, úgy mint ezelõtt (valószínûleg).
Ahogy RoyalPredator mondja a cikk tartalma az AC3 utáni játékra vonatkozik.
Ahogy RoyalPredator mondja a cikk tartalma az AC3 utáni játékra vonatkozik.
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
"Mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy ki lesz az új fõszereplõ, akinek testébe Desmond belebújhat majd."
Nem úgy volt, hogy a Revelations-ben lezáródik Altair, Ezio ÉS Desmond sztorija?
...
Nem úgy volt, hogy a Revelations-ben lezáródik Altair, Ezio ÉS Desmond sztorija?
...
+ ha jól tudom, ebben már nem Desmond lesz, hisz az õ sztorija elvileg lezárult (nem tudom pontosan, a Revelationsszal még nem játszottam)...