9
  • nlght
    a szó amit keresel: élmény
  • zetortraktor
    "mert sok jót halottam az imax-os verzióról."

Mi jót lehet hallani róla? Azon kívül, hogy IMAX-ben forgatták.
  • zetortraktor
    Nocsak. Nem tetszett, hogy nem csak műanyagemberek vannak. Meglátsz egyet és már sikítasz is?
  • rágógumi
    én arra lettem figyelmes hogy Tom nem kicsit van megerszkedve. amikor félpuccéran áldogált az ablakba .. lógott az egész bőre meg minden.. ideje lenne ha visszavonulna :o
  • cS6Szi
    Én ezt az egy részt néztem moziba, mert sok jót halottam az imax-os verzióról. És nekem be is jött. Ráadásul egy napon játszották a sherlock holmes 2-vel. Így mind két filmet megtudtam nézni egymás után. Én is azok pártját fogom, akik azt mondják, hogy ez a legjobb rész. Valóban egy picit lazábbra vette a figurát az előzőhöz képest, de szerintem pont ezzel sikerült visszahozni a '90 évek akció filmjeire jellemző hangulatot. Tom Cruise pedig nem hogy öregedne egyre fiatalabbnak néz ki :D. Várom a folytatást
  • torreadorz
    Igen viszont a negyedik rész nem vette túl komolyan magát és talán ez is volt a siker kulcsa. Legalábbis én több jelenetnél is éreztem a filmben hogy ez gyak. direkt egy MI parodia :)
  • pokolfiu
    sokan fikázzák a 3. részt. véleményem szerint összességileg sem a legjobb a 4 közül, de messze abban a legkarakteresebb a negatív figura. nemhiába arra a posztra is jó színész kell... ez az ami hiányzott a 4.ből szerintem...
  • Wittgen
    Lehet, hogy a 3. rész nem hozott annyit, mint várták, de én bírom nagyon azt a részt is. Ez a 4. igazán jó volt, végig pörgött és lekötötte a figyelmem.
  • Running
    Egyszer nézős mozis kikapcsolódás. Egy ezrest megért, a 3. résznél sokkal jobb volt.