A Mission: Impossible 4 a sorozat legsikeresebb részévé vált
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a szó amit keresel: élmény
"mert sok jót halottam az imax-os verzióról."
Mi jót lehet hallani róla? Azon kívül, hogy IMAX-ben forgatták.
Mi jót lehet hallani róla? Azon kívül, hogy IMAX-ben forgatták.
Nocsak. Nem tetszett, hogy nem csak mûanyagemberek vannak. Meglátsz egyet és már sikítasz is?
én arra lettem figyelmes hogy Tom nem kicsit van megerszkedve. amikor félpuccéran áldogált az ablakba .. lógott az egész bõre meg minden.. ideje lenne ha visszavonulna :o
~~o ~~o ((O))o~~ o~~
Én ezt az egy részt néztem moziba, mert sok jót halottam az imax-os verzióról. És nekem be is jött. Ráadásul egy napon játszották a sherlock holmes 2-vel. Így mind két filmet megtudtam nézni egymás után. Én is azok pártját fogom, akik azt mondják, hogy ez a legjobb rész. Valóban egy picit lazábbra vette a figurát az elõzõhöz képest, de szerintem pont ezzel sikerült visszahozni a '90 évek akció filmjeire jellemzõ hangulatot. Tom Cruise pedig nem hogy öregedne egyre fiatalabbnak néz ki 😄. Várom a folytatást
Igen viszont a negyedik rész nem vette túl komolyan magát és talán ez is volt a siker kulcsa. Legalábbis én több jelenetnél is éreztem a filmben hogy ez gyak. direkt egy MI parodia 😊
sokan fikázzák a 3. részt. véleményem szerint összességileg sem a legjobb a 4 közül, de messze abban a legkarakteresebb a negatív figura. nemhiába arra a posztra is jó színész kell... ez az ami hiányzott a 4.bõl szerintem...
Lehet, hogy a 3. rész nem hozott annyit, mint várták, de én bírom nagyon azt a részt is. Ez a 4. igazán jó volt, végig pörgött és lekötötte a figyelmem.