Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Várható volt 😄
Vajon multiban is használható majd a fedezékrendszer?
az utolsó kép sztem multis, bár ki tudja, lehet single.
Nothing is True, Everything is Permitted
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
every damn day
De ha belegondolunk,simán kihozhatnak egy teljesen más assassins bandát csoportot!
Ha kelet felé hajlunk akkor,tényleg Japán ,de még Kína is szóba jöhet!
Samurai-ok kora! Annyi ,de annyi,lehetõség van még ebben a játék stilusban amit az Ubisoft felépített,hogy az hihetetlen!
De AC2 esetében is oké volt a kiinduló történet, aztán a gonosz megállításába, ment át.
Az általam leírt elképzelésben se csak a saját kis családi problémáinak megoldásával fáradozna, hiszen ott lenne a rabszolga felkelés. mondjuk, vagy amit még kitalálnának hozzá....
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
A városok, amiket megtudnánk mászni az is Róma lenne, meg Konstantinápoly, meg mondjuk Babilon, Damszkusz (ha már felhoztad a messzi keletet 😊
de itt már voltunk...Damascus, jeruzsálem...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
na jó elég lesz ha valamelyik embere, vagy hadvezére lenne. Egy félig római félig német (germán) akinek családja árulás áldozata lett. Apját anyát megölték, húgát eladták rabszolgának(kurvának). Õt és két bátyját pedig bedobták az arénába, ahol az életükért kellett küzdeniük (akár kezdõdhetne itt a játék.... sajnos ezt a véres csak õ élte túl, testvérei feláldozták magukat, hogy õ megmeneküljön. Két célja maradt csupán.... megkeresni és megmenteni a húgát, és megkeresni -azokat akik elárúlták õket, elvették a birtokaikat, - és megölni õket, velük együtt megbuktatni a római birodalmat.
Aztán itt lenne, hogy túléljük az aránában, bekerülünk egy ludusba, ahol kiképeznek minket, megbízna bennünk a gazda, felhasználna minket mocskos ügyeihez, majd ahogy haverkodunk a többiekkel, tudomást szerzünk a kirobbant felkelésrõl (spartacus) mi is kiszabadulnánk csatlakoznánk hozzájuk...
szerintem kúrva jó lehetne...
ide még beleférne, hogy valamelyik római hadvezért üldözzük, õ közben már ázsiában jár csapataival.... végül így jutunk oda...
(jó hát spartacus sorozat végett nagyon rákattantam erre a témára) 😊
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Everything is true, nothing is permitted.
every damn day
Igazából csak a nagy seregek miatt mondtam!
Szerintem érdekes lenne, összelehetne hasonlítani két idõszakban a várost, az épületeket. pl. colosseum, vízvezeték (akár az építést is mutathatnák)
Bár oké az kicsit fura lenne ha az eddigi részek elõre haladtak az idõben, most meg visszaugranánk a kezdetek elé pár száz évet.
Még mindig várok Londonra,Big Ben-re,Párizsra,meg a Széchenyi korabeli Budapestre 😊))
kegyetlen jó lehetne
Nagy sereg megjelenítés már adott😄😄😄😄
Az bejön! 😄
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nekem jöhet mindenféle korszak, ha hozza az eddigi színvonalat (titkon még mindig reménykedem egy AC 1 remake-ben, melyben kibõvítik a sandbox lehetõségeket: Több mellékküldetés, vásárolható fegyverek, pajzsok, boltmenedzsment, esetlen 3-4 tanonc, akik epedve lesik mesterük tevékenységét <#finom>#finom> Akár játszódhatna ez az AC 1 történései után, de feltétlen abban a korszakban)
Elég sok a kínálat még,ha az egész világot nézzük!😄
Most legalább lehet majd kimenni a szabadba és vadászni!
akkor lesz lovettád vagy bármiféle cuccod ha megdolgozol érte😄
faca lesz😄 ez a része nagyon vonz még a játékban!😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Eléggé unalmassá tette a játék hosszú távon állandóan építgetni a boltokat!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Everything is true, nothing is permitted.