Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kár, hogy ezúttal se tudunk megmérkõzni, pedig nagyon jó lenne már végre a Mester ellen harcolni :-)! Nálam is pc-s lesz!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Renjike
AC esetén én maradok PCnél

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

CroftManor
Én is konzolra fogom ezt (is) megvenni, természetesen. 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Egyértelmû 😄 SINGLE!!!! ÉJJEL -NAPPAL 😄

grebber
Konzolon végigrohanok rajta. Majd pc-n miután kézhezkaptam a Freedom editiont coopozok vele! És miután látom hogy fos idõre menõs szarcsira akkor nyomom ott is a single-t!

Next PC upgrade: 2022

mondd hogy ez nem komoly volt

every damn day

MerlinW
Határozottan single. AC multi jó, de hál'isten sosem közelítette meg az egyjátékos élményt😊

[merlinw.org]

Prince23
Én szûk 1 hónapig single-zni fogok, mint ahogy azt a revelationsel tettem 😊

na és single,vagy rögtön bele a multiba?😊
November 22 😄 Fasza!
26.ától megyek szabira 😄

Aztán meg jön a sírás, hogy fizetni kell a sok dlc-ért. Akkor inkább késsen.

MerlinW
Egyszerû, nem Windows API-t használnak fejlesztés közben.

[merlinw.org]

Prince23
Akkor is illõ lenne egyszerre megjelenjen a platformokra.

ebbe ne menjünk bele sokadjára..eladási mutatóból,egységes és gyorsabb fejlesztésbõl adódó prioritás..

holott mondhatnánk erre,hogy wtf portolás,mikor pc nélkül nem is tudnának egy játékot se készíteni,akkor miért nem már azzal kezdik..
grebber
Mi tart vissza hogy vegyél konzolt? Azért mert neked nincs nem a kiadó hibája!

Krisztiam
én most nem azért mondtam, mert nem tudok várni.. én szívesen várok több hónapot is erre a játékra.. csak az az idegesítõ, hogy a konzolosokat elõre veszik a pc-sek meg le vannak sz*rva..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

MerlinW
Van sapka, nincs sapka. Valamiért mindig sír a nép. Az életben nem történt még semmi, ami megfelelt volna mindenkinek. Az emberi faj már csak ilyen hisztis pöcsnek teremtõdött😊

[merlinw.org]

Ne már,hogy ennyit se lehet kibírni a tuti Pc kiadásért..
máskor hónapok választanak el,nem csak pár hét
Hát a Revelations is kb. ennyit késett.

Everything is true, nothing is permitted.

grebber
Ha pc-n is olyan lenne az eladási szám mint konzolon akkor nem lenne ez.

Krisztiam
pff kicsit unalmas már, hogy a PC-s verzió mindig késik..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Én már egy saját személyre szabható templomos ügynöknek is nagyon tudnék örülni.

Simán raknék bele idõmérõs multi virtuális tréning versenyeket,pályaszerkesztõvel..ordít a mûfaj ezért,mint a Mirror's edge esetében is😊
Renjike
elmehetnek a sunyiba a sz_r ps3al :@@

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

AC3 télen, nyáron! Egyértelmû.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát azért ennek negyed annyi Hype-je nincs mint a Dio 3-nak. Lesz ebbõl még gyûjtõi is biztos vagyok benne.

Amúgy nekem valamiért a Join or Die kiadás tetszik jobban.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

grebber
Én ezt!A gyûjtõije is jobban néz ki.De a Far Cry 3-at is megveszem!

Ha már itt tartunk, akkor melyiket várjátok jobban? Far Cry 3at vagy ezt?
Szavazz itt: http://teinkabb.hu/?id=108
én most a Revelations ottoman editionnal járok így folyton..mindig eltökölöm azt a pár napot a rendelésnél,aztán eltûnik a cdgalaxisból egy idõre megint 😊
Kongy
*megjelenés után 2 nappal.

Aztán csak egy hónappal késõbb érkezett új szállítmány 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Nehogy úgy járjunk mint a Diablo 3-mal 😄D Még megjelenés után épphogy csak megcsíptem egy kimaradt példányt 😄D

Mondjuk a Revelations-t én se rendeltem elõ, mégis két nappal a megjelenés után már hozták is házhoz. De a harmadik részt már két hónapja elõrendeltem. Biztos ami biztos.

Enyém is marad,nem adom!!! a DRÁGASZÁG AZ ENNNYÉMMMM 😄😄😄😄

Krisztiam
jaja biztos lesz szabad példány..
de az enyémet nem adom senkinek 😄D

Úgyis szabadul fel jó pár! Elõjegyezni 0 Ft-al is lehet.... Aztán annak 50%-a úgyis visszamondja pénzhiány miatt.

Krisztiam
cd galaxis-nál a freedom edition már elõjegyzésbe elkelt 😄
már második kör van 😄

Király egy videó, jó ezeket megnézni.

BoneDragon

Hát én nem tudom megnézni. A Ubi letiltotta.

csak én gondolom úgy hogy ezt marha jól megcsinálták? (mármint hogy a bemutató videót is beillesztették a történetbe😄)

every damn day

grebber
Karácsonyi bonból meg is vesszük.

MerlinW
Kongy
Már miért ne lenne kapható? 😮

AC Liberation kapható lesz idehaza is?