7
  • Wittgen
    Írhattam volna profitmaximalizálást is. De nem feltétlenül van igazad, mivel hagytam már ki moziban olyan filmet (amikor arról szóltak az infok, hogy lényeges részeket kivágnak...), amit később unrated verzióban megnéztem, és tényleg jó volt úgy.

De pl az Expendables pont olyan kivétel, ami azért hozna fogja reményeim szerint a régi idők hangulatát így is, hogy "családbarátabbá" tették.
  • Daell Drow
    Kellet a penz a titanicra igy eladta jogokat.
  • Jawarider
    Könyörgöm Cameron csináljon már egy jó terminátor filmet. 3. élvezhetetlen rész után jött egy átlagos akció amit még a névvel el lehetett adni, de már az 5.-nél szerintem vége van/lesz ennek is ha ismét kapunk valami fost. Tudja valaki, hogy Cameron mester miért szállt ki ebből a nagyon jó szériából ?
  • zetortraktor
    Hiába van igazad, ez a pénzéhség teljesen hülyeség, abszolút negatív előjelű. Te pénzéhes vagy, ha valamit olcsóbban veszel meg? Vagy, ha fizetésemelést kérsz? A világ legtermészetesebb dolgáról van szó, abszolút racionális többet akarni. Egy dolog, hogy nem tetszik, de a választási lehetőség mindig adott: fizetsz a termékért vagy sem.

Ha fizetsz, akkor kár nyafogni, mert jól döntöttek a producerek vagy a stúdió.
  • Wittgen
    Aha, mindig minden film úgy indul, hogy felnőtteknek szól, aztán hirtelen PG-13 lesz, hogy az egész család beülhessen rá. Aztán több el is bukik rajta.
    A pénzéhség nagy úr.

Pl az Expendables is jó volt R-esként, aztán a producerek látták, hogy sikeres, viszont még nagyobb bevételt akarnak, nosza legyen PG-13.
    Így csak az ilyen rajongók fognak fanyalogni, mint én :-)
  • Béka Benő
    Igen, most még azt mondják, hogy R-korhatáros lesz, de miután költenek a filmre 200 millió dollárt, a producerek erősen elgondolkoznak majd, hogy ez a összeg megtérül-e, ha a film R-kategóriás lesz a mozikban !
  • tomboy013
    A 2 után szeretnék már egy igazán jó és ütős Terminátor részt látni, ami alapból kizárja a PG13-at úgyhogy eddig jól indul a dolog =D