16
  • finizlik
    Akkor nem ártana oldal forgalmakat nézned.
  • martincpt
    "illegális tartalmak egy részét Virginia államban működő szervereken tárolták."

Ennek ugye az lesz az eredménye hogy a fájlmegosztók fogják a szervereket és leköltöztetik mondjuk mexikóba. Aztán minden mehet tovább a régi kerékvágásban.
  • TreDoR
    sms warez már rég kihalt...
  • finizlik
    És? 1800Ft os sms-nél nekem 900-1000Ft hasznod van. (Mellesleg kb 10 éve volt hogy több mint a felét elvitte)

Ha már 100 ember előfizet akkor is 100.000 Ft tiszta haszon... És mondjuk egy régi Wanadoo-nál nem 100 ember hanem havi 5000 ember fizetett elő..
  • zolis
    Ja, az SMS több, mint 50%-át az SMS szolgáltatás tulaja teszi zsebre.
  • hurkaur
    "ez úgy biztos ahogy mondom." okej! :D
  • finizlik
    Ne hidd... Ha tudnád mennyire megéri egy sms warez-t szolgáltatni nem mondanál ilyen hülyeséget
  • DjDano
    "Magyarországon inkább a fizetős warez szolgáltatásokat használják a kalózok"

Ebből inkább az látszik, hogy az Origó szándékosan vagy tudatlanságból hülyeségeket beszél... Jóval többen használják a reges torrent oldalakat mint az SMS warezt ez úgy biztos ahogy mondom.
  • JL666
    jó fazon nagyon. Van benne spiritusz. Lehet nem akkora zseni, mint amekkorának beállítja magát, de mégis felhúzott egy oldalt, ami az internet forgalmának 4-5%-át adta. Maga nemében a megaupload messze a legjobb volt. Lehet kicsit látványosan szórta a pénzt...
  • finizlik
    Sok sikert!

Lehet keresni a Proartnak meg minden lófasznak ha akarnak, mert ha torrentezek akkor azt VPN kapcsolaton keresztül csinálom. Kétlem, hogy a Belga VPN szolgáltatóm kiadja bármilyen adatomat is úgy, hogy titkosított és nem tudják mi volt :) (Nem nem fizetek érte, még nyertem fél éve és néha néha használom)
  • amitakartok
    hdo:
    Pontosan. Plusz ahogy lentebb is írtam, illegális tartalomért pénzt elkérni az, ami lejáratta a warezt sima lopássá a törvényalkotók szemében.

finizlik:
    Ezért ne hagyatkozzon az ember privát oldalakra. Pláne ne a vele egy határon belüliekre, ahol a hatóságok is számítani fognak rá.
  • hdo
    Aki illegális tartalomért fizet, az egy idióta ... pont
  • ADAMEX9
    Én egyetlen emberről sem tudok, aki fizetne warezért...
  • finizlik
    Azért mert egy értelmes torrent oldalra nehéz vagy nem is lehet már bejutni (pl bithumen) míg egy sms warezra csak fizetned kell és lényegében ugyan az a tartalom
  • amitakartok
    "Magyarországon inkább a fizetős warez szolgáltatásokat használják a kalózok"

Ebből is látszik hogy a magyar ember hülye. Ha két szolgáltatás közül egyik ingyenes, másik fizetős, de mindkettő illegális, mi a ráknak választja a fizetőset? Arról nem is beszélve, hogy ezzel csak a jogtulajdonosok malmára hajtják a vizet: csak még rosszabb színben állítják be a warezt, ha valaki anyagi hasznot is húz belőle. Ilyeneknek nem is kár, ha elkapják.
  • finizlik
    Elborult egy fazon, de bírom :D