6
-
winnie #6 a bk-t 1,5M-an sem nézik, de gondolom nem ez a lényeg. de mit nem lehet ezen érteni? a dextert is 2M-an nézik amerikában és hatalmas siker. a spartacus 1M nézővel csinált hatalmas rekordot. a californication 500 ezer nézőre kapott 5. évados berendelést, most is ennyien nézik.
ott egy kicsit több csatorna van, nem a két nagy viszi el a nézők 70%-át. ott 5 országos csatorna van, 25 komolyabb kábel és 200 kisebb. örül egy sorozat, 10%-os közönségarányt ér el. -
spati #5 attól mert valaki ép a barátok közt vagy a való világot szereti nem lesz igénytelen csak más izlése van. a barátok köztőt én se szeretem de aki szereti nézze engem nem zavar -
gombabácsi #4 én azt nem értem, hogy amcsi sorozatoknál menőznek egy 10 milliós nézőszámmal, miközben a barátok köztöt naponta nézi 2-3 millió ember ha jól tudom -
#3 Ha egy informatika és tudomány fórumon állandóan az első 10-ben bent van a VV topik akkor miről beszélünk? A VV meg a Barátok Közt tökéletesen tükrözi a magyar igényeket...Vagyis igénytelenséget... -
semmikozod #2 Magyarország lakosságának többsége igénytelen és buta. Nincs ebbe semmi fura. :D -
#1 Remélem ez csak fideszesített hír. Ugye nem állunk ilyen rosszul?