6
  • IMYke2.0.0.0
    "Azért az SR 2 nem kicsit szánalmas volt úgy összességében" - önkritikát érdemes lenne gyakorolnod.
  • sempron07
    Azért az SR 2 nem kicsit szánalmas volt úgy összességében. Nem tudom hogy mertek egy olyat kiadni. :S

Ennek viszont minden elismerésem, én is kellemeset csalódtam.
    - A grafikája szerintem kb. hasonló szinten van, mint a GTA IV (bár az már 2 éves játék).
    - Tényleg szórakoztató - és miután kiléptem, kipróbáltam a Whored módot... xDDD
    Aki még nem tette, az most lépjen ki innen, és azonnal! :D
    - Viszont zavar - még ha "szórakoztatásból" is - de néha már túl irracionálisan sokat kell lőni bárkibe, hogy meghaljon.
    - Valamint a PC-s irányítással se vagyok megelégedve. :S
  • Eriongtk
    Én azt mondom, hogy a GTA4 nem, de ez megérte a pénzét. Szerintem a "szereplők" sokkal életszerűbbek voltak, könnyesre röhögtem magam, vagy épp szemöldököm szaladt fel, hogy milyen apróságokat vittek bele, hogyan viszonyulnak egymáshoz a karakterek... akár kocsiban "hallva" őket, akár pedig a bejátszáskor. Jobban eladta a történetet, az pedig, hogy a játékok kliséi ki lettek parodizálva, az rátett még egy lapáttal... eleinte féltem tőle, hogy dildós meztelenes baromság lesz, de NAGYON kellemeset csalódtam a játékban! SR2vel nem játszottam, lehet hogy az kenterbe veri a 3-at, de még az SR3 is szerintem jobb lett mint mondjuk egy GTA4
  • IMYke2.0.0.0
    Teljesen egyetértek.
    Emellett, én a már a 2. résznél is úgy éreztem, hogy a GTA 4 harmatgyenge vele szemben.
  • Skynet
    Egyet kell értenem.
    Az első két rész nem jött be,nem tudtam rákapni,butácskának tünt és gyengének.
    Aztán jött a 3 a sok tesztre való tekintettel + youtube videók után haverral megvettük. Lehet hogy GTA4 szebb...De itt kb ki is merült a GTA4 előnye. MINDEN másban keresztbe nyeli le a SR3... Csak egyetlen dolgot nem szabad elfelejteni ha leülünk játszani. NE vegyük komolyan a játékot. Direkt paródia az egész itt ott komoly elemekkel de a játék fő lényege a szórakoztatás és ezt tökéletesen prezentálja és nem próbálja meg komolyan venni magát.:)
    Kellemes csalódás volt.:)
  • Tinman #1
    K. kínos, hogy az SR2 kapcsán mindig előkerül a szippantós téma és ebből, aki még nem játszott vele, jól le is szűri, hogy egy agyatlan baromság.

Csak csendben jelzem, hogy szó sincs erről! Ha baromkodni akarsz benne, megteheted, de kifejezetten jó, helyenként drámai sztorival bírt és végig kellően izgalmas és változatos tudott lenni. Szórakoztatás -már pedig egy játék célja ez kellene, hogy legyen- terén háromfelé harapja a GTA4-et.