6
  • majom13
    Gyerekek.... Nem hallottátok hogy mi lesz a 3. rész állítólag??? Én azt hallottam hogy Allen diliházba kerül mert valami legénybúcsú mániája meg függősége lesz vagy valami ilyesmi... és őt fogják kiszabadítani.... de ez nem tuti... csak valahol olvastam...
  • berserk87
    Nagyon örülnék a folytatásnak, nekem nagyon tetszett mind a két rész. Ha továbbra is a legénybúcsú szálat fűzik tovább, akkor Alannek lesz legénybúcsúja (a többiek megházasodtak már) és az nem lenne semmi. Meg a második rész után nem is tudom másként elképzelni, hogy még egyszer meghívják bárhova is.
  • zserrbo
    Nemtom mit lehet még űberelni a 2. rész után. Én sztem 90%-ban hasonlítani fog az első kettőre. más helyszín mást hagynak el és kifújt. Rem tévedek, mert úgy meg se nézem.
  • tomboy013
    Remélem a 3. rész nem az első rész totális másolata lesz mint a 2. Amúgy jó volt mindkét rész. Az elsőbe jobb poénok voltak szerintem, a 2-be viszont durvábbak(1-2 részen a röhögés mellett azért elszörnyülködtem =D )
  • zetortraktor
    Vagy nekik nincs érzékül, vagy neked nincs érzéked? Utóbbi is lehet, nem kell nagyképűsködni. A közönség legnagyobb részének mindenesetre volt érzéke, így én a készítők hozzáértésére tippelek.
  • shenmuedc #1
    Szerintem eszméletlenül nyögvenyelős a film. Még csak azt sem mondanám hogy ötlettelen, csak semmi érzékük a készítőknek hozzá hogy milyen ritmusban kell egy poént elsütni.