45 millió dollárt kaphat a Másnaposok 3 három főszereplője
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyerekek.... Nem hallottátok hogy mi lesz a 3. rész állítólag??? Én azt hallottam hogy Allen diliházba kerül mert valami legénybúcsú mániája meg függõsége lesz vagy valami ilyesmi... és õt fogják kiszabadítani.... de ez nem tuti... csak valahol olvastam...
Nagyon örülnék a folytatásnak, nekem nagyon tetszett mind a két rész. Ha továbbra is a legénybúcsú szálat fûzik tovább, akkor Alannek lesz legénybúcsúja (a többiek megházasodtak már) és az nem lenne semmi. Meg a második rész után nem is tudom másként elképzelni, hogy még egyszer meghívják bárhova is.
Nemtom mit lehet még ûberelni a 2. rész után. Én sztem 90%-ban hasonlítani fog az elsõ kettõre. más helyszín mást hagynak el és kifújt. Rem tévedek, mert úgy meg se nézem.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Remélem a 3. rész nem az elsõ rész totális másolata lesz mint a 2. Amúgy jó volt mindkét rész. Az elsõbe jobb poénok voltak szerintem, a 2-be viszont durvábbak(1-2 részen a röhögés mellett azért elszörnyülködtem =D )
Vagy nekik nincs érzékül, vagy neked nincs érzéked? Utóbbi is lehet, nem kell nagyképûsködni. A közönség legnagyobb részének mindenesetre volt érzéke, így én a készítõk hozzáértésére tippelek.