Windows 8: új fájlrendszer, virtuális adattárolók, kényelmes WiFi

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jo nekem az OSX boven 😊
Nekem azt mondja meg valaki, hogy hogy kell bezárni egy programot ebbe a retkes csempe rendszerbe mert erre még mindig nem sikerült rájönnöm...

Nothing Ever Changes

Nem tudom elképzelni ezt a felületet a 22" monitoromon. Asztali gépekre ezt talán nem kellene erõltetni.

Nos...szerintem totál felesleges a win 8,amiket leírtak szokás szerint kutya se használná,mindig is igy volt,a beépitett alkalmazásokat nem használják nagyon az emberek,mert vannak rá célprogramok,a market része a win 8-nak is tuti buherált,ehelyett inkább felmegyek a telefonomon az onnan töltök le,vagy google-ba beirom torrentre keresve..ezer felesleges újitás van benne,és még ronda is kezd lennia kinézet,nagy bukás lesz az biztos,a win 7 marad nálam ameddig csak lehet,egy jól bevált fullos rendszer a win 7,soha win 8!
Gyanítom legalább akkora bukás lesz ez mint a Vista, ha nem nagyobb. Táblára biztos jó ez a húzogatós csempés izé-mizé, de desktopon egérrel billentyûvel életképtelen. Próbáltam én is a korai változatokat, borzalmas kezelni egérrel billentyûvel. Úgyhogy kíváncsian várom mi -nem- lesz ebbõl a csodából, addig is nekem W764 tökéletesen megfelel.

Rohadt jó ez a Win8, jöhetne már kifelé =)

Nemértem, mi a tökömért hívják még Windows-nak. Alapjáraton még az asztalt se tölti be.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

← ElőzőOldal 2 / 2