57
  • ProgServ
    A felülete a win8-nak azonos a Win7-el csak van rajta ez a csillivilli, ami akármikor kikapcsolható.

Hidd el, hogy váltani fogsz. Gyorsabb bootolás, feleannyi memória fogyasztás, és alapban fog tudni ISO-t is kezelni. Most mondd, hogy rosszabb mint a win7 és bukás lesz! :) Ja és Market integráció, ha valaki esetleg legálisan szeretne programot használni (mert nem jellemző).
  • ProgServ
    Androidos tábla...jó vicc.
    Azért fogy a droid iszonyatos mennyiségben, mert feketén bármit rá lehet tenni, és bármilyen silány hardveren elfut.
    Darabos akadozós lefagyós szar. De...minden fut rajta és olcsó.

A win8-as táblagép drága lesz, de van mögötte egy komoly support, akadozásmentes felület, és ellenőrzött szoftverek (ha a marketről vásárolsz).

Ja és kikötik, mi a minimális hardver, hogy mindenféle trágya dzsunkára ne lehessen installálni. Szerintem jogos. Az androidot elnézve meg pláne.
  • frensys
    greg,kell a tökömnek a táblagép,hogy néz már ki,egyik nap látam a villamoson egy gyereknél netezett rajta,idétlen ormotlan nagy hülyeség az egész,ha már a pc kihal akkor inkább a laptopok fognak nyomulni ahogy már most is egyre kevesebb a pc és egyre többen vesznek laptopot,amúgy még egyszer mondom kutyának se kell a win 8,a win 7 fullos nagyon is jó,semmiért soha nem cserélném le,akkora bukás lesz ez mint a vista meg a minnenium anno..ennyi
  • who am I 7
    azért még attól fényévekre vagyunk, h a vár omladozzon pc szinten az MS-nek...mobilban sose volt igazán jó, most se lesz.Bár, ha elég olcsó lesz a win tablet akkor lehet benne ráció.
  • dyra
    Szerinted lesz. Szerintem meg nem lesz ember aki táblát lesz Windowssal miközben netezésre levélolvasgatásra ott a nagyságrendekkel olcsóbb Androidos táblák ha pedig adj isten van pénze rá és minőséget szeretne megveheti az iPad-ot is. Az MS olyan piacra akar beférkőzni amiről már lemaradt úgy 2 évvel. Inkább erősítené magát a PC szegmensben. Mert a többiek lassan oda is beteszik a lábukat. Nem hittem volna, hogy megérjük de szerintem omladozik a "vár".
  • HumaMage
    My Home Storage Pool: 60TB :D Shiny.. Alig várom..
  • visnait
    Hát ez egy XBOX360 dashboard. Szinte egy az egyben olyan mint az új XBOX 360asom kezelőfelülete. Még a színvilág és az ikonok is.
  • Madve
    Másodlagos, még a szerver esetében is..
  • Annorax
    Lesz klasszikus desktop felület is, nem kell lázadni. :-)
  • GregSB
    Egyrészt van benne klasszikus win7 nézet is, másrészt a jövő (legalábbis a követketző pár év) egyértelműen a táblagépről fog szólni, most karácsonykor több iPad kelt el, mint amennyi PC-t a HP adott el. Szóval a Microsoft nagyon jól csinálja, hogy 1db rendszert fejleszt, ami jó lesz még az egyre lassuló eladású PC-kre is, meg az egyre növekvő táblagépekre is.
  • Zozo76
    Jo nekem az OSX boven :)
  • Anomaly
    Nekem azt mondja meg valaki, hogy hogy kell bezárni egy programot ebbe a retkes csempe rendszerbe mert erre még mindig nem sikerült rájönnöm...
  • dyra
    Nem tudom elképzelni ezt a felületet a 22" monitoromon. Asztali gépekre ezt talán nem kellene erőltetni.
  • frensys
    Nos...szerintem totál felesleges a win 8,amiket leírtak szokás szerint kutya se használná,mindig is igy volt,a beépitett alkalmazásokat nem használják nagyon az emberek,mert vannak rá célprogramok,a market része a win 8-nak is tuti buherált,ehelyett inkább felmegyek a telefonomon az onnan töltök le,vagy google-ba beirom torrentre keresve..ezer felesleges újitás van benne,és még ronda is kezd lennia kinézet,nagy bukás lesz az biztos,a win 7 marad nálam ameddig csak lehet,egy jól bevált fullos rendszer a win 7,soha win 8!
  • metaxx
    Gyanítom legalább akkora bukás lesz ez mint a Vista, ha nem nagyobb. Táblára biztos jó ez a húzogatós csempés izé-mizé, de desktopon egérrel billentyűvel életképtelen. Próbáltam én is a korai változatokat, borzalmas kezelni egérrel billentyűvel. Úgyhogy kíváncsian várom mi -nem- lesz ebből a csodából, addig is nekem W764 tökéletesen megfelel.
  • tomboy013
    Rohadt jó ez a Win8, jöhetne már kifelé =)
  • tomonor
    Nemértem, mi a tökömért hívják még Windows-nak. Alapjáraton még az asztalt se tölti be.