Memoir \'44 online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szevasz Borgi!!! 😊)))) Mi van veled mostanában embör?
Mikor dumálunk má?
Ja egymást is lehet, szerintem nagyon frankó kis játék.
Képzeld megint vettem dsi-t 😉
Mikor dumálunk má?
Ja egymást is lehet, szerintem nagyon frankó kis játék.
Képzeld megint vettem dsi-t 😉
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Na igen, de ennek sok elõnye van...
Azért meló mellett összehozni legalább hetente egy társasjátékpartit nem egyszerû (nekem legalábbis).
Ez viszont online, és ugye itt van frankó zene+ hangok is ami mondjuk társasjátéknál hiányzik 😊
Nekem nagyon tetszik, szerintem elsõ körben beletolok 8Eurót(vagy dollárt ha lehet) az 100 játék, elég lesz 1.5-2 hónapig.
Azért meló mellett összehozni legalább hetente egy társasjátékpartit nem egyszerû (nekem legalábbis).
Ez viszont online, és ugye itt van frankó zene+ hangok is ami mondjuk társasjátéknál hiányzik 😊
Nekem nagyon tetszik, szerintem elsõ körben beletolok 8Eurót(vagy dollárt ha lehet) az 100 játék, elég lesz 1.5-2 hónapig.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nagyon jó játék, de bevallom az online változat sosem hozott tûzbe.
Egy nagyszerû táblás 2. világháborús társasjáték alapján készült el az online (steamrõl ingyen letölthetõ) verzió.
Egy több dobókockás, kártyás játékot képzeljetek el, ahol a cél a küldetéshez elegendõ mennyiségû medál összegyûjtése(ez vagy egységek kiiktatásával, vagy lényeges pontok elfoglalásával vagy egyébb kitûzött cél elérésével valósítható meg).
Free 2 play játékról van szó, ami abban nyilvánul meg, hogy az elsõ néhány játék ingyenes, azonban ha elfogy az elsõ 50 goldunk (egy játék 0-3gold) akkor pénzmagért vásárolhatunk további goldokat.
Nagyságrendileg 200 gold = 8-9 euró 1000 gold = 30euró
2500 gold = 60 euró.
Magyarul kb 100 játék kerül 2500-3000Ftba.
A szabályok könnyen elsajátíthatóak(ez az egyik dolog mai megfogott benne).
Link: Memoir \'44 online
Kép:
Egy több dobókockás, kártyás játékot képzeljetek el, ahol a cél a küldetéshez elegendõ mennyiségû medál összegyûjtése(ez vagy egységek kiiktatásával, vagy lényeges pontok elfoglalásával vagy egyébb kitûzött cél elérésével valósítható meg).
Free 2 play játékról van szó, ami abban nyilvánul meg, hogy az elsõ néhány játék ingyenes, azonban ha elfogy az elsõ 50 goldunk (egy játék 0-3gold) akkor pénzmagért vásárolhatunk további goldokat.
Nagyságrendileg 200 gold = 8-9 euró 1000 gold = 30euró
2500 gold = 60 euró.
Magyarul kb 100 játék kerül 2500-3000Ftba.
A szabályok könnyen elsajátíthatóak(ez az egyik dolog mai megfogott benne).
Link: Memoir \'44 online
Kép: