29
  • Merces
    ..de ugy kevésbé bosszantó..jól harapnak a ma a fanboyok
  • cateran
    Megis milyen konkretumokra gondolsz? X quarter y account lost....ebbol szerinted mi nem konkret? Amugy sajnalom a dolgot, mert a WoW-ot nem masik jatek fogja letaszitani, hanem a fejlesztok maguk (gondolom elokeszitik a terepet a Titannak)Vannak meg jo otletek a jatekban, de egyreszt ez nem rpg (tulontul harcorientalt, a Panda fejlesztesek is csak a harcrol szolnak)masreszt roppant egysiku...Jelenleg a jatek 3 dolog korul dolog forog pve-ben: raideles, altozas farm/ah..ennyi, maga a tomeny unalom...9 honap szunet utan kukkantottam vissza, 3 nappal kesobb DS normalt toltam, minden gear-t kiszedtem az 5 fos instakbol, justice-bol, 1-2 dolog rf-bol es bh-bol(makos voltam, az igaz:D)
  • Stranger666
    Ezt leírhattad volna egy kibaszott hszben is, te agyatlan majom.
  • Merces
    ..ja és ha azt hiszed a rakat zsétöl lesz jó egy játék akkor sajnállak....
  • Merces
    és ki nem szarja le a véleményed a véleményemröl......ott van a nagy büdös minusz gomb
  • Merces
    minek támasztgassam majdnem mindenki látott wowot , meg starcraftot tudják milyen
  • Komolytalan
    És szerinted azt ki nem szarja le, hogy te mit gondolsz a Blizzardról, meg az általa képviselt játékstílusról? Ha nem tetszik ott van előtted a lehetőség: vegyél elő 2-300MUSD-t, és csinálj magadnak olyan stílusú játékot, ami neked tetszik.
  • Komolytalan
    Teljesen egyetértek: a LK RAID content eléggé egy agyatlan izé lett.

De ha nem is csak a high end contentet nézed, de a BC-ben a timed Zul Amannal egész jól el lehetett szórakozni gyengébb cuccú, kisebb, baráti társaságoknak is. Sőt, az egész igazándiból Karazhannál kezdődött, amely egy nagyon hangulatos 10 fős raidként meghozta a kedvet a népnek a PvE tartalomhoz. Ilyen a LK-ben már nem volt. Egyszerűen ellaposodott az egész. Bár maga a világ sokszínű lett mint a BC, mégis lelombozó, hogy skill, trükkös megoldások már sehová se kellettek.
  • Stranger666
    Senki nem fog mínuszolni, mert a véleményed nem támasztod alá észérvekkel, magyarul lófaszt se számít.
  • Merces
    ...szerintem a blizzard soha nem fogja kinőni ezt a debil stilust, ezért rüheltem alapbol ,azután jött a wow orba szájba hájpolt szemétkupac na azóta meg utálom őket mint a szart , tessék lehet minuszolni.....megszabadultam egy csomó keserű epétöl ennyit megér....
  • planktone
    Amióta így elbaszták a talent rendszert ott hagytam a WOW-ot és mentem
    League of Legends-re, sokat foglalkoznak vele és a PVP is jobb benne.
    Ha valaki kipróbálja szívesen segítek neki EUwest: planktone

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d54d01c71eb7887660877

• Szefmester
    Ha úgy oldják majd meg ezt a reklámozósdit mint anno az Anarchy Online-ban tették, azaz ingyen tolod akkor Toyota meg Coca-Cola óriásplakátok voltak a városokban, ha előfizetéses voltál, akkor nem csak több helyszín volt elérhető de kitalált sci-fi termékek reklámjait láttad ugyanott.
    Ha ez a Titan, majd egy közeljövőben játszódó játék lesz akár amolyan shadowrun jellegű sci-fi+fantasy akkor a reklámok csak a "realizmust" fogják megnövelni. De őszintén reménykedem hogy ezúttal a jobb és jobb páncélok nem a lengébb és lengébb vértek vagy a nagyobb és tarkább vértek vonalát fogja követni.
  • mousee
    Nagyjából egyetértés :)

Classic WoW-ban én a PVP-t kedveltem, majd BC-vel a PVE-re cuppantam rá de nagyon. LK a "még elmegy" kategória, de pl ma is ülni tudnék egy blizzlike 2.4.3-as szeróért.

LK-ban az nem tetszett, hogy az egész játék baromi könnyű lett, teljesen mindegy milyen setuppal mész raidelni, nem kell mindenkinek komolyan odatenni magát még a legutolsó HC contestben sem. Hol vannak a régi szép idők, amikor Illidant lock-al, tanácsot meg mage-el tankoltam... mostani contestben semmi ilyesmi nincs, az egész játék kiegről kiegre egyre könyebb lesz, és ez gáz :(

Én azt szeretem ha egy játék nehéz, igenis ahhoz hogy a legdurvább cuccokat megszerezd, ahhoz ne egyszer kelljen nekifutni, hanem többször, és tényleg csak akkor sikerüljön ha mindenki odafigyel minden apróságra.

Egy endgame cucc legyen igenis olyan, ami nem minden 3. emberen figyel...

Vagy én gondolkodom hülyén? :)
  • Komolytalan
    Én LK alatt hagytam abba. A classicban nem volt jó, hogy a HC content kb elérhetetlen volt fél-HC játékosok számára. A BC tetszett, mivel ott azért ezt megoldották (HC/sima rendszer, 5/10/25 fős insták 5/40 helyett, LFG panel). De a LK szerintem már túlontúl egy kaptafás lett (látszik, hogy azon már igazi nagy ászok közül senki se dolgozott).
  • Komolytalan
    Nézd meg hány éve indult a WoW - 8 éves játékról beszélünk. Nyilván egy idő után elavul - minden jól megtervezett szoftver elbír valamennyi ráncfelvarrást, de végtelen sokat semmi se. Szerintem nagyon szép teljesítmény az, hogy így 8 év után sincs egyetlen játék sem a fizetős MMO piacon, amely új játékként nem hogy le tudná győzni, de legalább meg tudná szorítani a WoWot. Mindezt úgy, hogy kb 3 éve a komolyabb fejlesztőket már levette a Bliz a WoW projectről, és a következő generációs MMOjára rakta át.
  • mousee
    Blizz... miért mész a kazuár irányba bakker (jó, tudom ebben van a pénz :()...

Alap wow rendben volt, BC mindent vitt, LK baromi könnyű lett (utolsó jó kieg), cata sztrófális volt a szememben, pandaria pedig vicc... mit műveltek a talent rendszerrel?! miéééééééééééért?! :(

Remélem a titan tényleg nagyon jó rendben lesz, abban van minden reményem, addig meg marad a tört ahol még a LK megy...

nyaf
  • Stranger666
    Blizz tette közzé, de tudunk bármi konkrétumot is? te nagyonfasz. CSak látod, hogy Blizz azt már itt is vagy buziságokat állítani, holott nem látom a különbséget egy blizzz vagy EA vagy akármelyik más vállalat között.
    Azt azért tegyük hozzá, hogy én lefosom a Wowot soha nem érdekelet, nem is fog sőt egy mmo sem fog amíg az életem kicsit is élhető... szóval nem fanboy vagyok.Te valamiért utálod a blizzardot holott az összes játékuk 9.0 fölött van a kritikás szerint. Mindegy sztem szánalmas amit folyton ugatsz.
  • morden
    Ezen percekig röhögtem "MELYIK órásvállalat " nagyon vicces elírás :D A hozzászólásod többi részért fizetett a Blizz :D ? Vagy önkéntes munkába csinálod, inkább mennél teknőst menteni Krétára :D
  • qaíwsyedx
    Hát azért a jelen runescapetnem kell a többi mmo val egy lapon emlegetni...

nagyon jó a sztorija de enyi.

Viszont beléptem a minap és nem látom a talajt , anyi gold spamer van... (ez is jelentősen növeli a "játékos"létszámot, vmint a grafika egy nagy rakás #&@*> a bármi más jelenlegihez képest...

Nem az aktív játékosok létszámát nézik hanem, az accountok számát, ami azért jóval több, tekintve h nem ma van a játék fénykora :/

Viszont ha új mmo-t csinálnának a sztorijával, normális grafikával, vmint havidíjjal(->ergó nem lenne tele spamelő bot karikkal a szerver) akkor tuti játszanék vele.
  • cateran
    Ja, amugy tobben jatszanak egyeb mmoval, mint ahanyan wowoznak (valoszinuleg ugyan a wownak van a legnagyobb jatekosbazisa, de figyelembe veve, hogy mennyi mmo van a piacon meg az is csak fecskeszar..) No persze lehet, hogy neked gozod sincs mirol beszelek, de sebaj..ott a net, google es hajra...meglepodnel, mennyi mmo van a piacon)
    kis segitseg

ugyan ez nekem is elegge homalyos, de mmo-nak van szamitva...:S

!2 millioval a wow sehol sincs...azaz mar csak max 10-zel:D
  • cateran
    Ezt eppenseggel a blizz tette kozze te pocspofaju troger...es hagyjuk a vakitast, hozzavetolegesen 2 millio elofizetot vesziteni 1 ev alatt a 10-12 milliobol igencsak teljesitmeny
  • Stranger666
    Cateran, morden a két blizz fikázó méltán közzétette értelemes hozzászólásait újfent...
    Szerinted egy MMOnak meddig kell élnie??? okoska.. még 2 év múlva is egyeduralkodó lesz a WoW..:(
    MELYIK órásvállalat nem a profitmaximalizálásra hajt? HE?? butuska...
    ez a legszánalmasabb divat a blizz fikázás.
  • Fec papa
    Még esetleg az is meglehet hogy olcsóbb lesz az előfizetés a reklámok miatt...
  • NovaTerra
    Ha jelenben játszódik, akkor könnyen be lehet illeszteni a reklámokat, attól csak életszerűbb lesz például egy város. Nem kell kitalálni álmárkaneveket, hanem bátran ki lehet tenni egy utcai plakátra. Vagy például automatában nem Core-cola lesz, hanem Coca-cola. Nem kell mindent ismeretlenül szidni, csak azért, mert az a divat.
  • morden
    Ej ha a blizzard mintha egy kicsit a pénzre menne rá nem a "legendás" minőségre...
  • JethroHUN
    Mi van Csák Nórisz már nem vállal többet?

Egy mmo játék amiben jelen kori reklámok lesznek? Ezt mégis h a francba gondolják? Soha nem wowoztam. De ez a legnagyobb szemétség amit valaha kitaláltak a DLC óta a játékiparban. Nem elég a havi díj még reklámokat is bámulni kelljen, szép... biztos lesz vmi feláras csomag reklám nélkül.
  • cateran
    A WoW-ot mar elkezdtek letaszitani....A 2011-es eves jelentesben (amelybol a 4. negyedev nem ismert) benne van, hogy 1,7 millio elofizetest veszitettek ezen ido alatt..ha hozzacsapok meg szolid 300k-t a 4/4 evre elerjuk a 2 milliot..well done blizz.....
    "Activision Blizzard Q4 2011 Conference Call
    The Q4 2011 Earnings call will take place on February 9, at 1:30 PM PST, which brings us an update on subscriber numbers for the final quarter of 2011. Keep in mind last call informed us of a 800,000 subscribers loss, but this time around the Annual Pass and Patch 4.3 may soften the blow.

The week of the call also may bring us information on upcoming releases, if there will be any announcement expect it before the call takes place. During the previous call they wanted to remind investors that there is normally an increase in subscriptions around December, with previous quarters showing the following losses:

Q1 2011 - 600,000 subscribers lost
    Q2 2011 - 300,000 subscribers lost
    Q3 2011 - 800,000 subscribers lost"
  • gombabácsi
    pont hogy beleillik a wow meg hasonló barátok közt szintű "világokba" a reklám!
    sőt, hiányzik is onnan, hiszen a barátok köztben is van
  • plu604
    várós