Goth babák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Ára is jó.. az enyéimnek 5 ezer volt darabja, de azért mivel én nagy méretben rendeltem õket... egy kb. 10 centis baba nyilván kevesebbe kerül.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Ezek a babák pedig inkább dark-goth stílus. Arra jellemzõk a fekete, sötétkék, sötétzöld, lila és mélybordó árnyalatok. A legismertebb ruhák a földig érõ szoknya, a zsabós ing, trapézujjú blúz, csizma vagy bakancs.
Hozzávaló kiegészítõk pedig ezüstékszerek, kesztyûk, láncok, szegecselt övek, rózsafüzér vagy kereszt.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Mi a goth stílus egyébként - valamiféle "vámpír" kultusz?
...Ezek a Goth "babák" viszont egészen szemre- (és egyébre) valók! <#papakacsint>#papakacsint>
In Lak\'ech Ala K\'in
Remélhetõleg postázni tudja.
Majd képeket rakj fel ha megjött/ek.
köszönöm!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Rendeltem tõle, elküldtem a képeket a babákról ami kellene és majd kiderül mennyire profin csinálja meg... de látva a munkáit elég jó babakészítõ.
És majd utána ha megjöttek a babák, ha neked is kell privátba megadom a címét... csak mert írtad hogy szóljak.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
De akinek nem tetszik az vegyen terhes barbie-t a lányának akit majd a alsó tagozatban megdugnak.Ha már ebbõl indulunk ki...
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
😊
http://gaborszantai.co.uk/
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Van valakinek ilyen stílusú babája, illetve nehéz ilyet készíteni...? Igazából csak egy babzsák baba, csak morbid, gótikus stílusúra tervezik, de pont ez adja az érdekességét.
Próbáltam egyszer csutkából összehozni ilyesmit, de hadd ne mondjam milyen lett a végeredmény... 😄D
Egyébként nem vagyok Goth stílusú személy, nem öltözködök úgy meg hasonló, csak a baba tetszik, de mindezidáig nem sikerült szerezni belõle. Ha nektek van ilyen fellökhetnétek róluk pár képet.
Íme néhány baba amik bejönnek közülük, bár a választékuk nagyon széles:
Kissé extrémek, de pont emiatt tetszenek. <#smile>#smile>