42
Goth/ragdoll babák
-
Look at the cat #42 az igen :D -
#41 jahm, igen... Tessék.
Még ő fotózta mikor kész lettek. -
Look at the cat #40 megígérted teszel képet... -
#39 Én meg vagyok velük elégedve... ahhoz képest hogy még ilyen stílusú babát nem rendeltek tőle, egész jól megcsinálta, hasonlít az eredeti képeken levőkre.
Ára is jó.. az enyéimnek 5 ezer volt darabja, de azért mivel én nagy méretben rendeltem őket... egy kb. 10 centis baba nyilván kevesebbe kerül. -
MitsuMishi #38 Mesélj hát, vélemény? Milyenek lettek? Jó árban vannak? -
#37 Nem kell, már készen vannak a babák. -
MitsuMishi #36 Still waiting :c -
Look at the cat #35 -
#34 Persze... jövő hónap elején lesz kész, kicsit lassabban megy mivel 3-at rendeltem és azt ígérte aprólékos munkát végez, hogy kiköpött olyan legyen mint a képeken, ezért március elején jönnek meg. -
MitsuMishi #33 Na, valami hir a babákról? -
hiper KOCKA #32 Ha egy televíziót vásárolsz, attól még nem lesz belőled TV szerelő... te nagyon okos gyerek. -
#31 undorító, mind az összes pózer megdögölhetne -
#30 Nem vámpírkultusz úgy tudom, hanem a középkori gótikus stílus jegyeit mutatja. Inkább ilyen önkifejezés, az újkori divat és disco trend ellen létrehozott irányzat.
Ezek a babák pedig inkább dark-goth stílus. Arra jellemzők a fekete, sötétkék, sötétzöld, lila és mélybordó árnyalatok. A legismertebb ruhák a földig érő szoknya, a zsabós ing, trapézujjú blúz, csizma vagy bakancs.
Hozzávaló kiegészítők pedig ezüstékszerek, kesztyűk, láncok, szegecselt övek, rózsafüzér vagy kereszt.
-
#29 fasza logód van :) -
#28 A babákkal nem lenne gond, a ruhák még szépnek, ötletesnek is mondhatók akár, de a babák bevarrt-, általában lefele görbülő szája, az irreálisan "tágra nyitott" szemek, de főleg a "gyerek" mellettük már morbid fantáziára-, elszigetelődésre, valamint depresszióra utalnak.
Mi a goth stílus egyébként - valamiféle "vámpír" kultusz?
...Ezek a Goth "babák" viszont egészen szemre- (és egyébre) valók! -
#27 Ok, majd kiderül mennyire hasonlít az eredetire, de írtam neki, hogy próbálja kiköpött olyanra csinálni mint a képeken van. Kb. 2 hét mire megjön, utána majd lefotózom és berakom a képeket róla. -
#26 Ez most olyan, hogy ha valaki sokat játszik erőszakos tartalmú játékokkal, valószínűleg egy hidegvérű gyilkos lesz... gratulálok a szellemi korlátoltságodhoz. És ezt úgy írom hogy véletlenül néztem be a topikba, nem nagyon érdekelnek ezek a babák. -
Look at the cat #25 hello szia nővéremnek szeretnék ajándékba goth babát. a képeket rakd ki a fórumra majd ha lehet és az elérhetőséget is majd köszi szépen!! :D -
#24 megköszönném.
Remélhetőleg postázni tudja.
Majd képeket rakj fel ha megjött/ek.
köszönöm! -
#23 Tegnap ráakadtam egy babakészítőre, felvettem vele a kapcsolatot, és azt írta meg tudná csinálni akármelyik babát rendelésre, mert boltokba nem nagyon lehet kapni.
Rendeltem tőle, elküldtem a képeket a babákról ami kellene és majd kiderül mennyire profin csinálja meg... de látva a munkáit elég jó babakészítő.
És majd utána ha megjöttek a babák, ha neked is kell privátba megadom a címét... csak mert írtad hogy szóljak. -
#22 Én speciel nem kötném életérzéshez ha valakinek bejönnek az ilyen cuccok... Hangsúlyozom, én sem vagyok goth beállítottságú, de még az ismerősi körömben sincs ilyen sőt nem is vonz ez a fajta stílusirányzat. Nekem csak egyszerűen bejönnek ezek a babák. -
#21 Nekem amúgy nincs velük bajom,majd elmúlik ez a divat vagy életérzés is ahogy mindíg.Vagy visszajön új formában.A szecesszió és a romantika is vonzódott az elmúláshoz meg a misztikus dolgokhoz-nem annyira újkeletű jelenség ez. -
#20 Az a csaj nekem is rémlik :D Én 2000-2004 közt voltam Szegeden akkor láttam ilyet :) -
#19 Szegeden még egyetem alatt naponta szembefutottam egy olyan csajba, aki folyamatosan egy ilyen sz*rt hordozgatott magával és a feje meg ne is mondjam hány kiló vakolattól volt rondítva. Hányszor elképzeltem, hogy jól fejberúgom, de hányszor... -
sublimaze #18 Nekem se jönnek át ezek, de ez nagyon csőlátású földművelő mentalitás már ne is haragudj... :D -
#17 Ismerek olyan csajokat (nem goth), akik a plafonig ugranának egy ilyen babáért... csak valljuk be nem lehet minden játékbazárban hozzájutni. De inkább lányok részesítik előnyben ezeket, minthogy a legtöbb más típusú babát is. -
#16 tetszik :DDDD
ez a bevarrt száj olyan feelinges :D -
#15 Nem tudom idehaza lehet-e kapni... én nem találtam, csak hagyományos játékbabákat... -
#14 +fav.Ha van róla infó akkor beruháznék párra.jók ezek a szürrealisztikus és nyomasztó babák.
De akinek nem tetszik az vegyen terhes barbie-t a lányának akit majd a alsó tagozatban megdugnak.Ha már ebből indulunk ki... -
#13 Felülről a 2.3. elég mókás :)Lehet hogy nem gyerekeknek szánják ezeket de azért megnézném mit szólna hozzá egy gyerek :) -
hiper KOCKA #12 Sztem sem gyerekeknek készül... netes képeken felnőttek meg nagyobbacskák mutogatják őket... ezek közül a szőkét elfogadnám. :P -
#11 Gratulálok te idióta, biztos gyerekeknek csinálják... -.- -
G_ArchAngel #10 egesz gyerekkoromban LEGO-ztam, majd 15 evig dolgoztam az epitoipar fogsagaban - vigyazni kell, mert a sztereotipia olni tud!
:) -
#9 Ne bántsd! Barcelona drukker... :DDDDDDDDDD -
#8 Akinek megveszik a Call of Duty-t és játszik vele, szted később kimegy a Blahára és terepszínű ruhában halomra lövi az embereket? Atyaég. -
#7 Hát én nem feltétlenül hoznám ezt összefüggésbe a goth stílusú zenével vagy öltözködéssel... a depresszióval és öngyilok hajlamokkal meg főleg nem. Én sem öltözködök úgy és olyan zenét sem hallgatnék sose csak a babák tetszenek. -
MitsuMishi #6 Ha találsz helyet ahonnan lehet venni/ leirják hogy kell megcsinálni, szólj :D -
Zero 7th #5 Igen, és ez sokkal rosszabb, mintha átlagmagyar szintén depressziós alkoholista válna belőle, ugye? -
Sith #4 Szerintem poén... :) -
#3 ilyet kell adni a gyerek kezébe,aztán jöhet a goth "zene",és 18 évesen már depressziós drogos lesz,öngyilkossági hajlamokkal,éljen!