Soha ilyen kevés embert nem érdekelt az Underworld
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Fõleg az utóbb megjelent "vámpíros" baromságokhoz képest."
milyenek voltak mostanában? ilyen kevés vámpíros filmet rég láttam moziba, talán a 30 days and night ugrik be, hogy volt pár éve, de itthon nem mozis volt.
milyenek voltak mostanában? ilyen kevés vámpíros filmet rég láttam moziba, talán a 30 days and night ugrik be, hogy volt pár éve, de itthon nem mozis volt.
Na jó, a Francis Ford Coppola féle Drakula, meg az Interjú a vámpírral teljesen más kategória. Az egész hangulatuk más. Szuper vámpír filmek. De akcióban az Underworld nagyon szórakoztató. Fõleg az utóbb megjelent "vámpíros" baromságokhoz képest.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Én szeretem az Underworld sorozatot. Fõleg az 1. és a 3. a kedvenc. Ezt is tuti megnézem.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Akkor nem lattal meg igazan jo vampirfilmet. Ajanlom a 92-es Drakulat, vagy az Interjut, az Engedj be-t (amcsi feldolgozas is jo). Inkabb ezek, ha mar "ertelmes" vampirfilmrol beszelunk, nem a latex meg a lassitva kardozas. No offense, nekem kulonosebb bajom nincs az Underworld-el, de azert nehogymar ez legyen a vampirfilmek legjobbja.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Nálam a '92-es Dracula a favorit, és fényévekkel értelmesebb mint az underworld.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
De vicces!!! Csak azt mondom, hogy vámpír témában messze az Underworld Filmek a legértelmesebbek. Erre jön itt mindenki, hogy ilyen gyenge olyan gyenge de indoklást persze senki sem ad csak max hogy rossz a CGI amibõl az érdeklõdési kör és az értelmi szint rögtön meglátszik. Különösen sajnálom a hülyét aki azt írta, hogy inkább a BloodRayne-t nézi (ha van olyan aki nem törné darabokra a DVD-t miután megnézte ezt a filmet annak súlyos mentális problémái lehetnek.)
Kiváncsi leszek mikor veszik bele a film sikerességi mutatóiba, hogy hányan töltötték le.. Valahogy ezekbõl a számokból nekem az jön le, hogy az évek során a filmek ugyanúgy jönnek és ugyanazt várják, miközben a világ változik. Definition if insanity..
Az Underwold 2-ben jó volt a CGI, mégis szar film. A többi szódával elment.
Most néztem meg a filmet orosz camos, hát ez a rész nem valami jól sikeredett...
Selene-nak Isteni ereje van, szerepel még egy KinKong méretû vérfarkas is benne, és még a F.E.A.R.-ból is sikerült Alma-át bele tenni. Talán majd magyarul meg jobb minõségben jobb lesz.
Selene-nak Isteni ereje van, szerepel még egy KinKong méretû vérfarkas is benne, és még a F.E.A.R.-ból is sikerült Alma-át bele tenni. Talán majd magyarul meg jobb minõségben jobb lesz.
Köszi az ajánlást, még nem ismerem azokat. Te ilyeneket nézel?
Épp, hogy nagyon rossz filmek. Nem értem miért kell mindent isteníteni.
Wow, CGI-tõl lesz jó egy film?
Épp, hogy nagyon jó kis filmek. Nem értem miért kell mindent fikázni.
Nagyon gyengek az Underworld filmek, mert a CGI rendkivul gyenge benne, jobb lett volna ha babokkal oldjak meg a lény jeleneteket. Inkabb a BloodRayne Uwe-tol mint ez.
Ha nem tetszik nézzétek az Alkonyatot, a Pengét vagy más hülyeségeket!
De azert elmentel megnezni + fizettel erte. Ezert gyartanak egyre tobb szemetet, hiszen van fizetokepes piaca az ilyen filmipari hulladeknak.
Ugyan az mint a Kaptár... Az elsõ kurva jó, a második még elmegy de a többi vicc.
A legújabb kaptárt végig röhögtem a moziban, hogy ilyen szart egyszerûen nem lehet csinálni
A legújabb kaptárt végig röhögtem a moziban, hogy ilyen szart egyszerûen nem lehet csinálni
Underwold 1 meg a 3 jó volt szerintem.
A 3 (elõzmények) különösen tetszett.
A 3 (elõzmények) különösen tetszett.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Sajna igazad van. Az elsõ részt vártam nagyon elõre megvettük a jegyet, ráadásul meglepinek, aztán a döbbenet......
Szerintem gyengék az Underworld filmek. A 2. rész vége meg egy nagy lopás úgy ahogy van. Nézzétek meg a Terminator 2 legvégét mikor Sarah Connor beszél, és hasonlítsátok össze a U2 végével. Egy vicc.