20
  • winnie
    "Főleg az utóbb megjelent "vámpíros" baromságokhoz képest."

milyenek voltak mostanában? ilyen kevés vámpíros filmet rég láttam moziba, talán a 30 days and night ugrik be, hogy volt pár éve, de itthon nem mozis volt.
  • Hoz_Hun
    Na jó, a Francis Ford Coppola féle Drakula, meg az Interjú a vámpírral teljesen más kategória. Az egész hangulatuk más. Szuper vámpír filmek. De akcióban az Underworld nagyon szórakoztató. Főleg az utóbb megjelent "vámpíros" baromságokhoz képest.
  • Hoz_Hun
    Én szeretem az Underworld sorozatot. Főleg az 1. és a 3. a kedvenc. Ezt is tuti megnézem.
  • Garou
    Akkor nem lattal meg igazan jo vampirfilmet. Ajanlom a 92-es Drakulat, vagy az Interjut, az Engedj be-t (amcsi feldolgozas is jo). Inkabb ezek, ha mar "ertelmes" vampirfilmrol beszelunk, nem a latex meg a lassitva kardozas. No offense, nekem kulonosebb bajom nincs az Underworld-el, de azert nehogymar ez legyen a vampirfilmek legjobbja.
  • TreDoR
    Nálam a '92-es Dracula a favorit, és fényévekkel értelmesebb mint az underworld.
  • KillerBlue
    De vicces!!! Csak azt mondom, hogy vámpír témában messze az Underworld Filmek a legértelmesebbek. Erre jön itt mindenki, hogy ilyen gyenge olyan gyenge de indoklást persze senki sem ad csak max hogy rossz a CGI amiből az érdeklődési kör és az értelmi szint rögtön meglátszik. Különösen sajnálom a hülyét aki azt írta, hogy inkább a BloodRayne-t nézi (ha van olyan aki nem törné darabokra a DVD-t miután megnézte ezt a filmet annak súlyos mentális problémái lehetnek.)
  • HumaMage
    Kiváncsi leszek mikor veszik bele a film sikerességi mutatóiba, hogy hányan töltötték le.. Valahogy ezekből a számokból nekem az jön le, hogy az évek során a filmek ugyanúgy jönnek és ugyanazt várják, miközben a világ változik. Definition if insanity..
  • Reg5
    Az Underwold 2-ben jó volt a CGI, mégis szar film. A többi szódával elment.
  • zsozso29
    Most néztem meg a filmet orosz camos, hát ez a rész nem valami jól sikeredett...
    Selene-nak Isteni ereje van, szerepel még egy KinKong méretű vérfarkas is benne, és még a F.E.A.R.-ból is sikerült Alma-át bele tenni. Talán majd magyarul meg jobb minőségben jobb lesz.
  • zetortraktor
    Köszi az ajánlást, még nem ismerem azokat. Te ilyeneket nézel?
  • zetortraktor
    Épp, hogy nagyon rossz filmek. Nem értem miért kell mindent isteníteni.
  • RiSeForMuSiC
    Wow, CGI-től lesz jó egy film?
  • dyra
    Épp, hogy nagyon jó kis filmek. Nem értem miért kell mindent fikázni.
  • Zoliz
    Nagyon gyengek az Underworld filmek, mert a CGI rendkivul gyenge benne, jobb lett volna ha babokkal oldjak meg a lény jeleneteket. Inkabb a BloodRayne Uwe-tol mint ez.
  • KillerBlue
    Ha nem tetszik nézzétek az Alkonyatot, a Pengét vagy más hülyeségeket!
  • mitch2003
    De azert elmentel megnezni + fizettel erte. Ezert gyartanak egyre tobb szemetet, hiszen van fizetokepes piaca az ilyen filmipari hulladeknak.
  • finizlik
    Ugyan az mint a Kaptár... Az első kurva jó, a második még elmegy de a többi vicc.

A legújabb kaptárt végig röhögtem a moziban, hogy ilyen szart egyszerűen nem lehet csinálni
  • Tower Guard
    Underwold 1 meg a 3 jó volt szerintem.
    A 3 (előzmények) különösen tetszett.
  • Jawarider
    Sajna igazad van. Az első részt vártam nagyon előre megvettük a jegyet, ráadásul meglepinek, aztán a döbbenet......
  • tomboy013
    Szerintem gyengék az Underworld filmek. A 2. rész vége meg egy nagy lopás úgy ahogy van. Nézzétek meg a Terminator 2 legvégét mikor Sarah Connor beszél, és hasonlítsátok össze a U2 végével. Egy vicc.