20
-
winnie #20 "Főleg az utóbb megjelent "vámpíros" baromságokhoz képest."
milyenek voltak mostanában? ilyen kevés vámpíros filmet rég láttam moziba, talán a 30 days and night ugrik be, hogy volt pár éve, de itthon nem mozis volt. -
Hoz_Hun #19 Na jó, a Francis Ford Coppola féle Drakula, meg az Interjú a vámpírral teljesen más kategória. Az egész hangulatuk más. Szuper vámpír filmek. De akcióban az Underworld nagyon szórakoztató. Főleg az utóbb megjelent "vámpíros" baromságokhoz képest. -
Hoz_Hun #18 Én szeretem az Underworld sorozatot. Főleg az 1. és a 3. a kedvenc. Ezt is tuti megnézem. -
#17 Akkor nem lattal meg igazan jo vampirfilmet. Ajanlom a 92-es Drakulat, vagy az Interjut, az Engedj be-t (amcsi feldolgozas is jo). Inkabb ezek, ha mar "ertelmes" vampirfilmrol beszelunk, nem a latex meg a lassitva kardozas. No offense, nekem kulonosebb bajom nincs az Underworld-el, de azert nehogymar ez legyen a vampirfilmek legjobbja. -
#16 Nálam a '92-es Dracula a favorit, és fényévekkel értelmesebb mint az underworld. -
KillerBlue #15 De vicces!!! Csak azt mondom, hogy vámpír témában messze az Underworld Filmek a legértelmesebbek. Erre jön itt mindenki, hogy ilyen gyenge olyan gyenge de indoklást persze senki sem ad csak max hogy rossz a CGI amiből az érdeklődési kör és az értelmi szint rögtön meglátszik. Különösen sajnálom a hülyét aki azt írta, hogy inkább a BloodRayne-t nézi (ha van olyan aki nem törné darabokra a DVD-t miután megnézte ezt a filmet annak súlyos mentális problémái lehetnek.) -
HumaMage #14 Kiváncsi leszek mikor veszik bele a film sikerességi mutatóiba, hogy hányan töltötték le.. Valahogy ezekből a számokból nekem az jön le, hogy az évek során a filmek ugyanúgy jönnek és ugyanazt várják, miközben a világ változik. Definition if insanity.. -
Reg5 #13 Az Underwold 2-ben jó volt a CGI, mégis szar film. A többi szódával elment. -
zsozso29 #12 Most néztem meg a filmet orosz camos, hát ez a rész nem valami jól sikeredett...
Selene-nak Isteni ereje van, szerepel még egy KinKong méretű vérfarkas is benne, és még a F.E.A.R.-ból is sikerült Alma-át bele tenni. Talán majd magyarul meg jobb minőségben jobb lesz. -
zetortraktor #11 Köszi az ajánlást, még nem ismerem azokat. Te ilyeneket nézel? -
zetortraktor #10 Épp, hogy nagyon rossz filmek. Nem értem miért kell mindent isteníteni. -
RiSeForMuSiC #9 Wow, CGI-től lesz jó egy film? -
dyra #8 Épp, hogy nagyon jó kis filmek. Nem értem miért kell mindent fikázni. -
Zoliz #7 Nagyon gyengek az Underworld filmek, mert a CGI rendkivul gyenge benne, jobb lett volna ha babokkal oldjak meg a lény jeleneteket. Inkabb a BloodRayne Uwe-tol mint ez. -
KillerBlue #6 Ha nem tetszik nézzétek az Alkonyatot, a Pengét vagy más hülyeségeket! -
mitch2003 #5 De azert elmentel megnezni + fizettel erte. Ezert gyartanak egyre tobb szemetet, hiszen van fizetokepes piaca az ilyen filmipari hulladeknak. -
finizlik #4 Ugyan az mint a Kaptár... Az első kurva jó, a második még elmegy de a többi vicc.
A legújabb kaptárt végig röhögtem a moziban, hogy ilyen szart egyszerűen nem lehet csinálni -
#3 Underwold 1 meg a 3 jó volt szerintem.
A 3 (előzmények) különösen tetszett. -
Jawarider #2 Sajna igazad van. Az első részt vártam nagyon előre megvettük a jegyet, ráadásul meglepinek, aztán a döbbenet...... -
tomboy013 #1 Szerintem gyengék az Underworld filmek. A 2. rész vége meg egy nagy lopás úgy ahogy van. Nézzétek meg a Terminator 2 legvégét mikor Sarah Connor beszél, és hasonlítsátok össze a U2 végével. Egy vicc.