13
  • Evoluti0N
    Ez olyan, mint ha azt kérdeznéd, h 16 év felett néznek-e az emberek horrort.
  • Merces
    miért azok milyennel játszanak_?
  • senoy
    Komolyan van!
    Es kepzeld, az utobbi evtized azon keves jatakai koze tartozik, amin tenyleg lehet parazni is(ellentetben a fear-el).:P

Sztem korrekt jatek, foleg ha azt vesszuk, hogy egy noname csapat keszitette, keves penzbol, es meg jotekonykodni is probaltak( 1$-ert elo lehetett rendelni, az igy befolyo penzt pedig odaadtak vmi alapitvanynak, reszletek itt) le a kalappal. :)
  • Ayma
    Igen van, pl. kellemes órákat tudok eltölteni előtte (és a hasonló játékokkal) amikor ilyenre van kedvem, de barátaim is játszanak vele néha ha ki kell ereszteni a gőzt:)
    Azért mert neked nem tetszik ill. "dedósnak" tartod, bár a 18-as karikát én simán ráraknám (nem mintha számítana), felnőtteknek tartott emberek szeretnek vele játszani:D
  • breckinridge
    Most komolyan: van ember 16 év fölött, aki ilyennel játszik?
  • Novotsik
    boxra van?
  • whisper
    De örülnék a konyhán egy olyan takarító robotnak mint az első képen van! 8)
  • Grodt
    Hmm... igazad van. lehet fellépés után, meg egy hete tartó szerves kémia tanulás után nem kéne ilyen kérdéseket feltennem :D :D.
  • BladeW
    "Kérdem én, honnan van annyi atom bunker életfenntartó rendszerekkel?"

Lehet, hogy onnan, hogy a történet szerint a 2. vh is teljesen másképp alakult, és sokkal többet építettek, mint a mi "világunkban"? Legalább a cikket tessék elolvasni and/or gondolkodni
  • samsung123
    Szerintem ez a játék nagyon jól sikerült! Jól kidolgozott helyszinek, amik egyszerse válnak unalmassá. A játékmenet nem lesz monoton, nemtudom hogy de, mindíg jókor jön videó vagy más környezet.
    A történet egyáltalán nem gagyi, ami szép lassan bontakozik és fordulatos. a Játékidő meglehetősen hosszú, kb 7-8 óra. Lőszerspórolós játék, verekedni lehet(kell) benne alternatíva ként ami egész jó, rengeteg céleszközzel XD
    Negatívum is legyen:) :Átvezetők alatt csúszik a hang nekem kicsit. Kevés típusú ellenfél. Egy két játékelem amiből kevesebb is elfért volna, vagy éppenséggel több.
    Szerintem nagy erőssége játéknak a hangok és grafika! Nemtudom sokan mit néznek de tényleg jó grafja van, voltak olyan részek hogy csak nézetem. pl itt
  • Grodt
    Érdekes játéknak tűnik, még lehet, h ki is lesz próbálva. Viszont így az elolvasottak alapján a történet olyan metro 2033-re emlékeztet. Ami persze nem probléma, bár ez a tudósok szinte mindenkit a föld alá menekítenek elég érdekes. Kérdem én, honnan van annyi atom bunker életfenntartó rendszerekkel? Azért ebből a szempontból a Metro sokkal életszerűbb. Ez nekem egy kicsit furcsa, de persze ez csak az előzmény történet, és maga a játék élménye lehet nagyon jó.
  • FoodLFG
    Engem a Níd for szpíd XXIV. unlimited pörszjút turbó sztrítrész edisön 2 ánlísd érdekel csak!
  • gombabácsi
    Azért az ismeretlen gyöngyszemek ismeretlenségének az újságírók is az okai.
    Hiszen miért írna ilyenről egy oldal? A csúcsnépszerűekről kell írni. :D Ezt kívánja a nép.

Gondolom ez a cikk is valamennyi nézettség csökkenést fog okozni az sg-nek.