21
-
Béka Benő #21 Ne forgasd ki a szavam ! -
winnie #20 te olyan beállítottságú vagy, hogy szívesen viselnél női ruhát?:O -
KillerBlue #19 Ha arra a piros ruhára gondoltok azt nem Milla viseli. -
Béka Benő #18 Azért én abban az "ocsmány ruhában" is dugnám ! :D -
#17 Eszméletlen gyenge számítógépes animációk, még gyengébb 3D effektekkel. Már a 4-es is annyira rossz volt, hogy életem legelpazaroltabb 1 óra 20 perce volt, ez még gyengébbnek tűnik... Pláne a sztori amiről ebben a trailerben oly sok mindent megtudtunk...:D Nagyon sajnálom ezt a sorozatot, az első rész favorit volt, kár volt így elszúrni :(. Hálát adok, hogy közben kijött egy sorozat (The Walking Dead), amely megmentette nekem a zombiapokalipszist! Hála neki! -
KillerBlue #16 A Resident Evil: Damnation-ről is kiadhatnának valami hírt mert már több mint egy éve semmit sem hallhattunk róla, és egy megjelenési dátum is jó lenne. -
Hirvaer #15 Azt nem Te döntöd el. ;)
De örülök, hogy használod a szófordulataimat; tanulékony vagy. -
kalapos01 #14 Mondd azt, hogy nem értesz hozzá és máris rendben vagyunk.
Nyilvánvalóan túloztam a 90%-kal, de akkor így írom, nagyon sokszor más filmek zenéjét használják, nem véletlen hallani sokszor Clint Mansell vagy a Saw-témát. Van, amikor jó kis konzerveket használnak, mint az Immediate Musicot, de legtöbbször sima popszámokat vagyis nem előzeteshez írt muzsikákat. Ha megnézed az elmúlt 3 nap 7 fontosabb előzetesét, akkor az engem igazol.
De, a lényeg, ami fölött az okoskodásod miatt elsiklottál: nem kell meglepődni azon, ha egy ismert zene van egy előzetesben, ha az tetszik a marketingeseknek. -
Hirvaer #13 Csak szebben fogalmaztam.. ;)
Two Steps-et nem ismerem, viszont az Immediate Music zenéit elég sűrűn hallani; gyakran a tv-ben is bevágják némelyik ajánlóhoz. Csipázom is nagyon.
-
Bendzs #12 Ugyanezt mondta Hirvaer is... -
#11 Nagyot tévedsz. Az előzetesek zenéje 90%-ban erre szakosodott szerzők zenéjét használja fel (mint pl. Two Steps from Hell). -
Ender Wiggin #10 Ja, és annó az Inception előzetesben sem Zimmer filmjenéje volt, hanem Zack Hemsey-é...
Rain feltűnése is érdekes, de még inkább az óriásdenevérek. Ez a széria egyre nevetségesebb. -
Hirvaer #9 Akkor hogy okos is legyél, ne csak okoskodj:
Az előzetesek kb. 1%-ában szokás más filmek zenéjét felhasználni.
9%-ban a film zeneszerzője gyárt le az előzeteshez zenét; a maradék 90%-ban a külön a filmelőzetesek megkomponálására szakosodott stúdióval készíttetnek 1-1,5 perces számokat, vagy egy már meglévő számnak a használati jogát veszik meg a stúdiótól ;) -
#8 Ezt kár felemlegetni egy olyan filmnek, ahol az ellenségeid zöme vagy szörny, vagy halott :). -
Hoz_Hun #7 Jesszus, Milla Jovovich-nak de ocsmány ruhája van.
Még jó hogy Michelle Rodriguez már meghalt az első részben. Én mondjuk örülök hogy újra van, mert nagyon csípem a csajt. Csak fura. -
kalapos01 #6 Ezt most komolyan írtad? Az előzetesek 90%-ban más filmek zenéjét szokás felhasználni. Többek között azért, mert még el sem kezdték szerezni a zenét, hiszen még össze sem vágták a filmet. -
Sony90210 #5 Tron legacy és nem Deus Ex 3(ez is csak kopintotta). -
Bendzs #4 Az Inception-re gondoltam először (a hajókürt miatt), de mostmár látom, hogy máshonnan volt ismerős... :D -
Svlad Cjelli #3 Szeretnek gratulalni a zeneszerzonek, hogy ilyen ugyenesen lemasolta a Deus Ex 3 zenejet. -
TeDDyRuSh #2 Erre gondolsz, ami 2010-es?:)
http://www.youtube.com/watch?v=vs6xCoYdfls -
Bendzs #1 A zene kísértetiesen hasonlít egy tavalyi sikerfilm () trailerének zenéjére... :)
*BRAAAAAAAH* Resident Evil: Retribution *BRAAAAAAAAH* Fall 2012 * BRAAAAAAAH*