Pénzt követelnek a kiadók az illegális letöltőktől

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoyalPredator
Hát, úgy látszik, hiába írtam a nagyobb kiadóknak levelet arról, hogyan lépjenek fel a torrentek ellen...

Meg említek párat, hogy okosabbak legyetek:
* Nem másolásvédelem kell, mert az csak a tisztes vásárlókat hátrláltatja.
Helyette folyamatos update járjon az érvényes cd-kulcsal/egyéb azonosítóval rendelkezõ játékosoknak, mint új ingame tárgyak (Weapon, Armor, Item, Map, etc), illetve hotfixek, MISSION updatek.
* Ellenörzött adatbázisból ingame letölthetõ modok ingyen.
* Értelmes DLC-k megjelentetése, amit ingame letölthetünk és játszhatunk.
( COD féle mappackage-ok pl nem értelmes DLC-k, mivel az alap félkész játékot hivatottak játszhatóbbá tenni tudatosan kreált hiányosságok pótlásával, tehát nem a játékélmény hosszabbítása és csiszolása a cél... )
* A lényeg, hogy aki legálisan játszik, rövid idõnként (2-4 hét) bõvítõ tartalmat kaphasson lehetõleg ingyen, ami egyben felkészíti õt a következõ játékrészre.
* DEMO! Adjanak lehetõséget a játék kipróbálására, ahol az átlag vevõközönség megtudja, hogy szimpatikus-e neki a játék, illetve megfelelõ módon fut-e a gépén. ( Mondjuk szutyok játékoknál nem véletlen titkolóznak )
* NEM SZABAD FÉLKÉSZ JÁTÉKOT TELEJES ÁRON ÉRTÉKESÍTENI!
Mi pedig legyünk olyan okosak, hogy ha valamit meg szeretnénk venni (hogy ezzel támogassuk a játékok fejlesztését), azt az általunk megszabott ár-érték aránnyal vegyük meg. Pl CODMW3 most 13,000 Ft.
Szerintem jelenleg ér úgy 5,000 Ft-ot, tehát annyiért venném meg, ha nem tudnám, hogy azzal érhetjük el fontos kérdéseinkre a kiadó figyelmét, hogy szimplán NEM VESSZÜK MEG A SZARUKAT.
( Multiplayer, amire ki van helyezve az egész játék, rettenetesen sok csalóval rendelkezik, akik ellen PC-n SEMMIT SE CSINÁLNAK. VAC egy szemét. Xbox amivel egyedül törõdnek, úgyhogy... hulljon a fityma -.-'

Nagy probléma ott van, hogy pl DRM-et lazán feltörték, és közben jól meggyalázták az Ubisoft szervereket, tehát gyönyörû demonstrálása volt a "kalózoknak". Az meg, hogy a fizetõs átbaszós DLC-ket ingyen letöltjük, megintcsak az õ faszságuk.
Ha nem képesek értelmeset alkotni, sõt, ezzel visszaélnek, akkor harapjanak fûbe...
Ne azokat büntessék, akik kíváncsiak a játékra, aztán csalódva letörlik, hanem akik ténylegesen mindent letöltenek, és használnak, támogatás nélkül. Õket el lehetne kapni, de legelõször a kiadók értsék & fogadják meg a szabályainkat...

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

rágógumi
honnan tudjak hogy ki toltotte le oket? honnan veszik a mailcimeket?

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

Teljesen fölösleges szerintem másolásvédelemmel foglalkozni, ígyis-úgyis feltörik pár óra alatt... 800 EUR meg beteg ár. Mellesleg a CD projectes része a hírnek már õsrégi, hetekkel ezelõtt indította az eksönt. Azóta be is szüntette már...

Azért én is szerettem volna a pénzem látni a helyükben. Én 5 hónappal a Witcher2 megjelenése után vettem meg, és a leszurkolt 6000 (!) tehát nem 10-12000 forintomért olyan alap dobozos kiadást vettem, hogy collectors edition-nek is elmenne. Nemutolsósorban a játék is megérte a pénzt. 800 euró viszont pofátlanság, akkor már inkább megvétettem volna velük a játékot a boltban.

JethroHUN
Sok sikert nekik megpróbálhatják 😄 asszem a játék kiadóknak semmiféle hatósági engedélye sincs az IP címeke közit adatmozgás vizsgálatára. Inkább örüljenek h senki nem perli be õket hackkelésért. De az is tény hogy ha már dolgoztak egy játékon a programozók éveket, megérdemlik a fizetésüket. És ne leépítéssel kerüljék ki ezt a kiadók... Maradjanak a másolás védelemnél, csak abból uplay, drm és origin... lesz ami a fizetõ játékosokkal csesz ki. Mert úgyis feltörik.
21-es csapdája 😄

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JaSoN HuNTeR
Szánalmas. 800 euró? Akkor legalább a játék rendes árát kérjék már.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

narumon
Vissza is válaszolnék nekik, hogy vagy feldugod a seggedbe az email egy nyomtatott példányát és megosztod youtube.on, vagy én megyek el és dugom fel a komplett ügyvédi irodának és a kiadó komplett húgyagyú személyzetének a seggébe és teszem fel youtubera. Lehet választani.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

😄D

https://twitter.com/foodlfg

← ElőzőOldal 2 / 2