13
 • lenox01
  #13
  LOL szerintem neked elgurult a gyógyszered. Ennyire elborult agyúval is ritkán találkozni.
 • Mardel
  #12
  Eli Pariser: Óvakodj az online szűrőburkoktól! (felirattal, amit ki kell választani)
 • matrix22
  #11
  Ami a telefonod szamat illeti az egy nyitott adat szamukra, ha meg nem is publikus az egyszeru nep szamara. Azota hogy az analog telefonok kimentek divatbol, egy digitalis telefonbeszelgetest barmikor vissza lehet halgatni, vagy olvasni. Barmi ami egy mai telefonon elhangzott az egy labnyomot hagy maga utan. Ha valaki tudja a telefonszamodat, az minden adatot tud rolad.
 • matrix22
  #10
  Ez mar egy jo ideje letezik tobb vatozatban. Kulonosen a nagyobb uzletlancok fejlesztettek ki nyugaton ezt a muveszetet az okos kamerajuk altal, amiben a kormanyt is folulmultak. Ezert a kormany is nagy befekteteseket csinal e teren. Ma mar az ajton mar be se kell menj egy helyisegbe mert mar tudjak, hogy milyen kocsival erkeztel, stb. Onmagaban nem volna rossz, a baj ott kezdodik mikor tull lepik a hatskoruket, es belegazolnak a maganeletedbe. Pl. az Allamokban ez mar teljes gozzel mukodik. Tudottan mar, hogy tobb incidens tortenik elszigetelten, annyira hogy egy mas vasarlo ezt egyszeruen eszre sem veszi. Foleg ez az idosebbekre nezve nagyon karos hatassal van egeszsegi szempontbol, mert bizonyithatatlan ez a fajta iritalas, es tobben korabban elhalaloznak emiatt. Nevezzuk a dolgokat a neven, ebben az esetben nem csak bunozok, de ugyan akkor tobb ilyen uzlethalozat mar tobbgyilkossagot is elkovetett ez altal. Ez uzlethalozatoknak van a legnagyobb hatalmuk, mivel nagyban meghatarozzak nem csak a gazdasagi stabilitast, de az elnokvalasztast is. Annyira befolyasosak es erossek, hogy sajat csinalta torvenyeket vesznek meg a kormanytol. Az egyszeru nep, de a kozeposztalybol is sokan nem is almodnak errol a diktatorikus rendszerrol.

  A Google seteben viszont ez mar sokkal finomabban mukodik, es sokkal veszelyesebb, mert ha valaki pl. naponta meglatogatja az internettet akkor arrol az illetorol mar mindent tudnak. A mi a fonti cikket illeti az csak arrol szol, hogy megprobaljak torvenybe iktatni ami mar eleg reg letezik. A komunista elmelet sem volt rossz onmagaban, addig amig tul nem lepte a vonalat, es a nepet elkezdte zsarnokian kihasznalni a sajat hasznara. A komunizmus az egesszen jelentektelen volt ha azt a mai helyzetkephez hasonlitjuk.

  Ma egyes uzletek mar annyira elmereszekedtek, hogy egy elrejtett hangszoro hataskoreben radszolnak, hogy necsak bameszkodj de vegyel valamit. Vagy ha egy rendszere vasarlo vagy, hogy vasarolj tobbet ne csak idotoltesbol latogasd meg oket. A legtobb uzlet egy network halozattal van osszekotve, pl. ha bemesz egy mas uzletbe, egy mas varosba akkor is tudnak rolad.
  Szoval ez a satani rendszer mar teljes erejeben mukodik. Ezek utan mar konnyebben ertheto az is, hogy miert kampanyolt pl az Allamok, hogy az europai adatokat nyissak meg szamukra is. Igy mar sokkal vilagosabb, a vilaguralmi rendszer hogyan fog mukodni a kozeljovoben, mert mar reszben a UN, aaz egyesult nemzetek uralma letezik. Szamunkra az egyik legjobb pelda Magyarorszag sakbantartasa a jelen pillanatban. A figyelmeztetes az Allamokbol indult ki, amit at vett az EU.
  (mindenrol amit emlitettem IGAZ, erre en egy elsodleges tanu vagyok)
 • Namelesske
  #9
  Mert gyökér vagy. Így kell:

  chrome://settings/browser

  Induláskor A következő oldalak megnyitása: about:blank

  Kezdőoldal A következő oldal megnyitása: about:blank

  Remélem boldog a kicsi szíved.

  Plusz:

  New Tab Redirect Csak hogy megelőzzek még egy hozzászólás váltást.
 • VRSDM
  #8
  másrészt nem értem ki és miért félti a telefonszámát tőlük ?! (a világ legnagyobb cégétől?) :D

  ha akarja megveszi kilóra az egész életed. a fele már úgyis náluk van :D

  viccet félretéve te vagy az ország első embere hogy mindenki téged akar hivni?
  ha ideirnád most se hivnálak fel.
  sokadrészt nem megváltozik x évente az ember telefonszáma?

  mindegy
  no offense.
 • passatgt
  #7
  régebben feltörék a gmail accountmat, és gondolom egy robot elkezdett emaileket küldeni szép sorban a címjegyzékben szereplő embereknek, kb 10 levél után írt google sms-t, hogy hol-mikor-miért változtassam meg a jelszavamat:)
 • karesz6
  #6
  Nem különösebben zavar ha nagy cégek nyírják egymást álltalában velünk szemben sem tisztességesek miért lennének azok egymással? Én a kettő közül a google t kedvelem jobban innentől kezdve elő a popcornal és lehet nézni a műsort mindenki drukkolhat a kedvencének.
 • Zoliz
  #5
  Engemet az is zavar mikor a Gmail ritkan rakerdez belepes elott adjam meg a telefonszamomat. Elmennek a busba! Az ondom nem kell nekik?
 • Zombee
  #4
  Személyre szabott google kikerülése: nem kell google+ regisztráció, fölösleges olyan sok közösségi oldal.
 • qetuol
  #3
  nem tudom neked milyen chromod van,. de engem nem cseszeget
 • lenox01
  #2
  Érdekes akkor nemtom nálam miért lehet beállítani 10 másodperc alatt.

  Sok jó dolog veszte az egyszerű felhasználó.
 • Cat #1
  Engem speciel a Chrome aggresszívitása is zavar. Én azt szeretem, ha amikor elindítok egy böngészőt, üres lappal indít (about blank). Ezt simán be lehet állítani Explorerben, Firefoxban, stb., de Chromenál ilyenkor kirakja a youtube, Gmail ikonját, és cseszeget, hogy importáljam máshonnan a könyvjelzőimet. És ezeket kikapcsolni se lehet!