8
 • finizlik
  #8
  Ez így van, kivéve ha tömeges kapcsolatot akarsz kiépíteni akkor bizony kell a 100/100 as pc ként 5 mega körülire korlátozva, úgy hogy óránként 1x ledobja pár mp-re, hogy ne tudjon tölteni
 • chuky123
  #7
  Így van Zoliz alias warez Pistike
 • Zoliz
  #6
  Egyetértek, ma mar mindenki kepes ra. Lopom is a netet a szomszed TP Link routererol, mert legalabb egy WEP key-t beallithatott volna rajta. De igy jart. Szoval meg a primitiv-iszakos Joska bacsi is ki tud alakitani Wlan hotspotot egy 4 ezer forintos routerrel. Ha van nagy savszel miert ne osszuk meg masokkal. Nagy savszelt ugyis csak erre (sharing) meg a 20 gigas MKV fileok letoltesere talaltak ki, mi masra he?
 • finizlik
  #5
  Egy ingyenes wifi kiépítése tudod mekkora költség?

  Bérelnek egy 100/100 as netet mondjuk UPC-től vagy akárkitől... kibasznak 3-4 routert amiket összekötnek hogy egyik tovább adja a másiknak a wan jelet és ennyi.

  (Tp-link routerral + openwrt -vel ez meg is oldható kemény 30-40 perc alatt..)
  beállítanak valami hardcore jelszót a routerra a kiszolgáló ip címét átírják valami random ökörségre és nesze, máris ott a teljes repteres wifi mimoval minden szirszarral.

  Ergo 4 x 10.000Ft (4db Tp-link router mondjuk), meg az a net, mitom én 30.000Ft / hó ill. 1 rendszergizda aki mindezt megcsinálja 4-5 óra alatt pöpecre, felcsavarozva mindenezve.
 • syn7h37ic
  #4
  Mekkora egy idiotizmus. Manapság, mikor már kávézókban, is van ingyen WIFI, még képesek egy reptéren pénzt is kérni a WIFI használatért? Építsék be az illetékbe, az már úgy is egy kisebb vagyon manapság. Vagy mégis mire gondolnak? Hogy direkt ezért fog az ipse elrepülni egy ingyen wifis reptérre, hogy varezoljon, és bomba leírásokat töltsön le?
 • halgatyó
  #3
  Ezt az egészet nem értem. A WLAN kiépítése és folyamatos üzembentartása komoly összegekbe kerül. (no jó, az egész repülőtérhez képest persze nem, de akkor pl. mindenki kaphatna ingyen üdítőt és egy hambit is ezzel az erővel!)

  Ráadásul a repülőtereket semmilyen versenyhelyzet sem szorítja rá az ingyenes wifire. Ugyanis ha valaki pl. Berlinből Párizsba akar repülni, akkor nem fog mondjuk a Düsseldorfi repülőtérre elutazni csak azért, mert ott ingyenes a wifi

  Van még egy érdekesség: ezt a netes kapcsolatot, amihez ugye beruházás és folyamatos költségek kellenek, nos ezt ingyér' aggyák...
  Közben meg meg lehet nézni pl. ferihegyen (nagybetűt nem érdemel) az ottani parkoló szennyokádékgyalázatrohadék díjszabását! A nagy büdös rohadt semmiért olyan összeget kérnek, amiből nyilvánvaló, hogy valamelyik autógyűlölő szennyokádékdisznófos üzemelteti ez a dögfost!
  Ennyit a "nincs ingyenes .... akármi" dumákról.
 • sanyicks
  #2
  Ha igen akkor bizony már késő azt mondani hogy nehogy így legyen :)
  Egyébként tuti ezt használják, mert aki repülőre szál az potenciális tenorista.
 • finizlik
  #1
  De a terroristák nem ezt használják? :|