Táblajáték fejlesztése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...és ennek az egésznek van köze a CMS-hez?
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Végtelenül egyszerû amúgy. Elõveszel egy papírt (de még az se fontos, mehet egyenesen a padlóra), és húzol egy vonalat.
Erre ráteszed a táblajátékot, és online lesz.
Erre ráteszed a táblajátékot, és online lesz.
"táblajáték online verziójának elkészítése"
ez mi, ha nem programozás? (és grafika)
ez mi, ha nem programozás? (és grafika)
Ööö egy szó sem esett arról, hogy szoftvert szeretne készíteni. Táblajáték létezik ám PC-n túl is😊
[merlinw.org]
Meg ha errõl lenne szó se vallnád be 😄
Na mindegy. Javaslom, hogy számodra ismert platformot keress, ha egyiket sem ismered, tanulj meg valami objektum-orientált nyelvet, mint a C#, és mondjuk Visual Studio-ban ess neki.
Na mindegy. Javaslom, hogy számodra ismert platformot keress, ha egyiket sem ismered, tanulj meg valami objektum-orientált nyelvet, mint a C#, és mondjuk Visual Studio-ban ess neki.
Az ötlete alatt részletesebb kidolgozást értettem magam részérõl.
Akkor csal a megérzésed, nem errõl lenne szó. 😊
Úgy érzem, hogy valaki a szakdolgozatát csinálná éppen....
parancsolj, ötlet, ingyen és bérmentve
és ha valaki egyszer tényleg összerakná... whohohohohó <#hawaii>#hawaii>
és ha valaki egyszer tényleg összerakná... whohohohohó <#hawaii>#hawaii>
"The trees move. Do you not see it?"
csináljátok meg és vigyétek az EA hungaryhez, azt ha mázlitok van nem dobnak onnan ki úgy, hogy a játék náluk marad....
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Ha kitalálsz hozzá egy üzleti modellt is biztosan lehet majd vele pénzt is keresni, de alapvetõen nincs errõl szó.
Ezért is keresek "vállalkozó szellemûeket", én sem pénzért találtam ki az ötletet.
Ezért is keresek "vállalkozó szellemûeket", én sem pénzért találtam ki az ötletet.
Mennyit fizetsz?
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Egy új táblajáték online verziójának elkészítésére keresek vállalkozó szellemûeket. A táblajátékhoz saját játékszabály tartozik. Akit érdekel írhat privát üzenetet is. Akit érdekel, annak természetesen részletekkel is fogok szolgálni.