18
Egy új táblajáték online verziójának elkészítése
-
#18 Zárható. (A topiknyitó egy elmegyógyintézetbe.) -
#17 /mindenki
-
#16 Seggfej. -
#15 ...és ennek az egésznek van köze a CMS-hez? -
gregtom6 #14 Végtelenül egyszerű amúgy. Előveszel egy papírt (de még az se fontos, mehet egyenesen a padlóra), és húzol egy vonalat.
Erre ráteszed a táblajátékot, és online lesz. -
#13 PC nélkül online táblajáték? Mesélj :) -
commissioner #12 "táblajáték online verziójának elkészítése"
ez mi, ha nem programozás? (és grafika) -
#11 Ööö egy szó sem esett arról, hogy szoftvert szeretne készíteni. Táblajáték létezik ám PC-n túl is:) -
gregtom6 #10 Meg ha erről lenne szó se vallnád be :D
Na mindegy. Javaslom, hogy számodra ismert platformot keress, ha egyiket sem ismered, tanulj meg valami objektum-orientált nyelvet, mint a C#, és mondjuk Visual Studio-ban ess neki. -
cmsworld #9 Az ötlete alatt részletesebb kidolgozást értettem magam részéről. -
cmsworld #8 Akkor csal a megérzésed, nem erről lenne szó. :) -
gregtom6 #7 Úgy érzem, hogy valaki a szakdolgozatát csinálná éppen.... -
#6 parancsolj, ötlet, ingyen és bérmentve
és ha valaki egyszer tényleg összerakná... whohohohohó -
#5 táblajáték retard... -
#4 csináljátok meg és vigyétek az EA hungaryhez, azt ha mázlitok van nem dobnak onnan ki úgy, hogy a játék náluk marad.... -
cmsworld #3 Ha kitalálsz hozzá egy üzleti modellt is biztosan lehet majd vele pénzt is keresni, de alapvetően nincs erről szó.
Ezért is keresek "vállalkozó szelleműeket", én sem pénzért találtam ki az ötletet. -
EnxTheOne #2 Mennyit fizetsz? -
cmsworld #1 Egy új táblajáték online verziójának elkészítésére keresek vállalkozó szelleműeket. A táblajátékhoz saját játékszabály tartozik. Akit érdekel írhat privát üzenetet is. Akit érdekel, annak természetesen részletekkel is fogok szolgálni.