10
  • Eriongtk
    #10
    "némi" irónia volt abban az állításban, mégis, azt mondom, hogy ez két élű dolog, hogy mi mennyibe kerül:
    http://www.steamprices.com/us
    Itt meg lehet nézni, hogy mik a legnagyobb lehúzások, és legjobb vételek. Itthon is akad bőven olyan bolt, igaz főképp hipermarketek, illetve nem kifejezetten ezzel foglalkozó üzletek, ahol még mindig arany áron lehet 1-1 játékot beszerezni, kiadási dátumtól és/vagy népszerűségtől függetlenül.
    Steamen legalább vannak olyan alkalmak, amikor durva kedvezmények vannak... másnál én még csak max ilyen 20%ot láttam engedni. Félreértések elkerülése végett: NEM borulok le steam előtt, nem is rakok glóriát a feje fölé, de azt mondom, hogy "kisebbik rossz". (elég sok boltban vásárolt játékot be lehet hozzájuk már regisztrálni)
    Eredetileg amúgy steam az a valve játékok terjesztésére szolgált, csak ahogy csökkentek az eladások, úgy került egyre több minden bele. Emlékszem, a jeget a Ragdoll Masters törte meg :D

    Aminek azért örülök, hogy nem vagyunk csak ezekre a platformokra kényszerítve, hogy csak tőlük rendeljük meg a dolgokat, bolti verziót még...MÉG náluk is be lehet regelni. Amúgy azért vicces, hogy megint azokat szopatják, akik fizettek a munkájukért, megvették az adott dolgot, aki pedig netről szerezte be, az meg csak nevethetett azon, hogy sz*patják a kiadók a vásárlókat...vicc.
  • mcwolf
    #9
    ÁÁÁÁhhh! Annyira nem kurvultak el ,igaz?
    Épp csak annyira, hogy a Steam-en legalább 10-20 %-kal drágábbak a játékok (most a nagy akciókat ne vegyük figyelembe).
    Az Origin egy hulladék,de azért a Valve sem szeretetszolgálat.
  • cateran
    #8
    Zsenialis otlet..hogyan veszitsunk minimum 1 vasarlot? Hat igy...A Steam is kimeriti a hiperfos fogalmat, de meg mindig koroket ver a Originra (Volt hozza szerencsem a SW:TOR kapcsan...)
  • Eriongtk
    #7
    Én a digital deluxe verziót a Direct2Drive oldalon szereztem be, nincs törve (törtet próbáltam 'haver szobatársának unokaöccsénél', de azt mondtam 2 óra után, hogy ez megéri, még akkor is ha nincs benne multi)
    http://www.direct2drive.co.uk/8860/product/Buy-Mass-Effect-2-Digital-Deluxe-Edition-Download

    Itt most nem éri meg megvenni, még mindig drága. Amikor vettem, akkor speciális akció volt, d2dtől van még meg az AC: Brotherhood dig. deluxe is. Szoktak jó ajánlatok lenni ezen az oldalon is, nem csak steam.
  • NovaTerra
    #6
    Piratebay-en szerezte be!
  • Bendzs
    #5
    Ott a pont! :D
  • Kindred Blades
    #4
    Mármint úgy érted az 1 és 2 digital deluxe-ot, hogy kiadtak az elsőből is ilyesmit? Vagy csak a magyar nyelvet töröd? Ha az első eset áll fenn, hol szerezhető be?
  • Lollerka
    #3
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Úgy is föltörik, és csak azt szopatják vele aki megveszi:D:D:D
  • Eriongtk
    #2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Első részben választani kellett, hogy kit akarsz hátrahagyni (Kaidan vagy Ashley), bár nem tudom hogyan fogják megmagyarázni, hogy élték túl... Esetleg még döntéseidtől függően, gondolom Wrex is visszatérhet, talán még Rachni királynőt is beleveszik


    Igazából nem tudom... nekem az 1 és a 2 digital deluxe megvan, de ez a 'origin szükséges' ez gáz :/ - tudom, hogy steam is hasonló, de steam valve kézben van, ők pedig még nem qrvultak el (annyira?) mint EA :/ -- meg aztán valami miatt nekem az Origin rendszere nem jön be... BÁR! még mindig jobb mint UBIsoft game launcher :D
  • fkomment
    #1
    Nem sok karakter halt meg.. Kik térnek vissza?