18
 • winnie
  #18
  inkább annak, aki bólintott rá.
 • Béka Benő
  #17
  Hála Chuck Norrisnak az EXP 2. csak PG-13-as lesz ! :(
 • zetortraktor
  #16
  A tény csak annyi, hogy sokaknak tetszett. Ettől mág másoknak nem tetszett. Ráadásul sokan már előre eldöntötték, hogy milyen fasza film lesz - ők a zombi fogyasztók, mert ráírják nekik a plakátra, hogy Stalonne meg Statham és mennek sikosítóval.

  A problémádat nem értem. Az, hogy az első rész nem volt jó, nem jelenti azt, hogy a második rész nem lehet überkirály. Az ember remél. Mondjuk ahogy várható volt a torrentes sírás meg a főhősökre való vigyázás közben (komolyan nagy zsoldosteljesítmény volt a filmben, hogy leöltek pár száz statisztát), hogy a korhatárt is levitték, most már csak egy Fuck lehet benne, és szívet sem fognak tépni. Nyulak, de igazuk van, mindent a bevételért, így még több fogyasztózombit tudnak a filmre becsalni.
 • pokolfiu
  #15
  én azt nem értem, hoyg akinek nem tetszik az minek várja a második részt, hoyg bemehessen megnézni, ócsárolni, azt itt fikázni... semmi gond, nem jött be, ennyi, ellehet mondani érveket, stb, de a ténnyel felesleges kardoskodni, a tény pedig az hoyg az első rész sikeres volt, mind ha a bevételt nézzük, mind ha a nemzetközi filmkritikát. ennyi.
 • zetortraktor
  #14
  "Simán veri az aktuális akciófilmeket, "

  Ja. kamerarángatásban, talán. Nem volt ez túl jó film, Stallone vigyázott, nehogy valaki veszélybe kerüljön a főhősök közül.
 • Wittgen
  #13
  Úgy néz ki, hogy akkor nem is kellene megnézned a folytatást. Meg a Bud-filmeket is hanyagold (több humort és poént tartalmaznak, mint manapság vígjátéknak nevezett tömegf*sok...).

  Ennyi erőből az őseidet is megtagadhatod, hisz már eljárt felettük az idő...
 • Zombee
  #12
  Simán veri az aktuális akciófilmeket, tökös, laza akcióhősök nincsenek újak. Rendes akciófilm is alig van, mert vagy csak fos DVD-s, vagypedig túlkomplikált thriller normális karakterek nélkül.
  A Bud Spencer filmek pedig mindig jók lesznek, jobbak, mint Adam Sandler vagy a Seth Rogen marhaságai.
 • Rotcsa
  #11
  Sokakat kérdeztem már, mit esznek annyira ezen a filmen és mindig a következő választ kaptam:

  "Mert kurva jó, hogy újra össze jönnek a régi akció-hősök és olyan hangulatot teremtenek, mint anno!!!"

  -Szerintem megy egy tárgya az egész! Azok a filmek abban a korban voltak jók, mai szemmel nézve a rengetek bakin már csak röhögni lehet! Amit ez a film képvisel az nem az igényes (T1, T2, Predator, stb...)
  80-90-es évekbeli akciófilmek, hanem a tucat-filmek kategóriája!

  "De ne mai szemmel nézd, nézd úgy, mintha abban a korban lennél és akkor majd kurva jó lesz, meglátod!"

  -.-' ehh...

  -Az akkori akciófilm-készítés velejárója volt a baki! Nem igazán ügyeltek arra, hogy hitelesen próbáljanak meg lőni valamire vagy robbantani valamit, mert a puf-puf volt a lényeg, meg h egymagukban legyőzzenek egy hadsereget! Arról már ne is beszéljünk, hogy a kézitusákat sem reális alapokra helyezve, hanem koreográfia-szemmel tervezték meg és vették fel, ezért tudott chuck norris pörgőforgókat rúgni kalappal a fején pl...a viccek sem születtek volna meg, ha a szemléletünk nem változott volna.
  Ergo hogy nézhetném akkori szemmel, amikor a jelenben élünk?
  A másik, h az EXP1-ben a bakikra direkt rágyúrtak, pl stalone már a végén nem is tölti be a tárat a pisztolyba úgy lő, meg Jason Statham gyorsabban dobja a kést célba, mint a golyó repül. A nagy néger meg nem is figyel senkit, csak lő azzal az ágyúval, mindegy mire. :D

  "ÁÁ, Te nem érzed át ezt a feelinget, pedig akkora nagyon hatalmas..!! "

  -Eleve azért nem tetszik az egész, mert erőltetett marketinget látok benne, mégpedig:
  Ha már úgy kezdünk hozzá valamihez, hogy összeszedjük egy adott kor adott műfajának legjobb színészeit és majd jön a nép mint vezérkos után a birkák, abból sok jót nem biztos, h kapunk!
  A [email protected] is eheted úgy, hogy finom lesz.....
  -pl Bud Spencer filmeket is csak a nagyszüleink korosztálya szereti, mert nekik még ez nem annyira régi és elavult, mint nekünk.

  "Ó, Te olyan hülye vagy, ezt csak nézni kell és kész...!"
  -?
  -Minden filmnél ez a helyzet, nem? :D

  Szerintem egy szánalmas próbálkozás az egész egy nosztalgikus kor vissza idézésre. Inkább paródiának illene be az egész, nem egy nosztalgia-filmnek. :D Ha paródia-stílusmegnevezéssel tennék a moziba, semmi baj nem lenne vele. :)
 • EnxTheOne
  #10
  Én azért dugnájm :D
 • pokolfiu
  #9
  gondolom ők egy máik brigád, netán az ellenséges oldalt fogják képviselni.... amúyg schwarzi-t is lehagytad a kérdésnél... lehet az ő csapatában szerepelnek az általad keresett emberek... ;)
 • Nailyenugysincs
  #8
  a kox és a plasztikai sebészet csodákra képes :D
 • bertino
  #7
  nem is nez ki olyan vennek ez az ember amugy.
  akciosztarnak siman elmegy :D
 • Jawarider
  #6
  Akármilyen is lesz a film, várós.
 • bertino
  #5
  nem ezeken a kepeken, ahogy latod...
 • EnxTheOne
  #4
  Hol van Jean Cloud Vandamme, Chuck Norris, és Steven Segal? :S:S
 • fkomment
  #1
  És hol a jó csaj?