Trine 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyiért én is megvettem.
Valahogy így kellene játékot árusítani.
Ugyanis bõven ér ez annyit, mint egy Modern Wafare 3, van annyira komplex a játékemenet, a grafika még szebb is, a hangulata jobb, és multi ugyanúgy van, így aztán nem jöhet senki azzal, hogy "a CoD azé' drága, mer' van benne múti', és ezé' nem baj', ho' nincs is szinte kampány". No, tessék. Trine 1-2. Harmadannyiba kerül, és háromszor annyit ér.
Tessék megvenni, én is azt mondom.
Azért a letöltõs trollok tolták a mínuszokat rendesen <#eljen>#eljen>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
"This is known "issue" which actually isn't a bug. There's only a few places later on in the game where this can be used to solve puzzles. In other hand its quite funny to fly around in some places and as it really doesen't break anything, there's no harm in keeping it."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Engem jobban megszopatott, mint az elsõ rész, nekem az elsõ valahogy jobban is tetszett.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
ha valahol elakadtál inkább aludj rá egyet! 😊
Csak demót próbálgattam. Hihetetlenül hangulatos a környezet. Szerintem tipikus példája annak, hogy nem Unreal motor és egyéb optikai tuning kell milló poligonnal és gigamega textúrákkal. Álomszép a játék kinézete az én szemeben. Mûvészi munka.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Utóirat: Mikor láthatunk majd igazi 3D-ben olyat, hogy minden képkocka olyan mint egy festmény, simán elmenne háttérnek is...? Ez a játék ugyanis 2D-ben már ezt a grafikai szinvonalat hozza, nagyjából.
A kettõ meg egyfolytában szivat. Tény, hogy annyiban könnyû, hogy sûrûn van chekpoint, de olyan szinten idegesítõek a halálcsapdái, meg a mássz-fel-valahogy-a-fél-kilométeres-falon-hogy-továbbjuss megoldásai, hogy ellenállhatatlan késztetést érzek leaprítanám a billentyûzetemet kínomba, amit legutoljára 10 éve éreztem játék közben. Akkor nyomtam uninstallt, mikor valahol nem túlzottan az elején, de viszonylag korán elakadtam valami könyvtárszerû akármiben.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM