CES 2012: Droid 4, Droid RAZR MAXX, HTC Titan 2, Lenovo K800
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, csak a kisebb készülékek rendszerint "butábbak" is.
lenox01 (#6):
És kényelmesen is tudsz ülni zsebedben az eszközzel?😊 Mert HD2-t mikor próbáltam, sajnos nem volt túl kényelmes - "hétköznapi" nadrágot hordok, kösz az érdeklõdést😊
lenox01 (#6):
És kényelmesen is tudsz ülni zsebedben az eszközzel?😊 Mert HD2-t mikor próbáltam, sajnos nem volt túl kényelmes - "hétköznapi" nadrágot hordok, kösz az érdeklõdést😊
/*WTF?!*/
A normál méretû mobilokat (értsd.: 4" és felette) csak az nem tudja kényelmesen farmerszebbe tenni aki
1. gyerek
2. felnõtt de hominger sztájl passzentos farmert hord
1. gyerek
2. felnõtt de hominger sztájl passzentos farmert hord
Ha akarsz választhatsz kisebbet is, azok is vannak a kínálatban. Senki sem erõlteti rád a tepsiket.
Egyetértek, már a HD2 is jó pixeles volt a maga 4.3" kijelzõjével, de "meg lehet szokni". Remélhetõleg MWC-n bejelentik, hogy bõvítik felfelé a megkötéseket, és jöhetnek a 720p-s kijelzõjû eszközök... Amúgy valahol viccesnek találom, hogy képpontsûrûség csak most kezd el számítani, hogy a 4+" androidos eszközök nem 480x800 (körüli) felbontással jönnek ki...😊
~OFF: Ennek kapcsán mindig elgondolkozom, hogy egy nagyméretû kijelzõvel (4+") felszerelt telefont hol cipel a tulajdonosa? Mert bár kétségtelen, hogy nagyobb élmény egy ilyen kijelzõn pl netezni, de nekem már az iPhone is határeset tud lenni a farmer zsebében...😊
~OFF: Ennek kapcsán mindig elgondolkozom, hogy egy nagyméretû kijelzõvel (4+") felszerelt telefont hol cipel a tulajdonosa? Mert bár kétségtelen, hogy nagyobb élmény egy ilyen kijelzõn pl netezni, de nekem már az iPhone is határeset tud lenni a farmer zsebében...😊
/*WTF?!*/
"A HTC a maga részérõl a Titan 2 névre keresztelt okostelefont mutatta be a rendezvényen, amely Windows Phone alatt érkezik, immár LTE-támogatással, a cég palettáján elsõként. A megoldás 4,7 hüvelykes LCD-érintõképernyõt, 16 megapixeles kamerát (autofókusz, dual LED flash, valamint 720p felbontású videók rögzítése támogatott), ezt elülsõ 1,3 megapixeles kamera, WiFi, a 1,5 GHz-es Qualcomm Snapdragon S2 chip, valamint egy 1730 mAh-ás akkumulátor egészíti ki." - nekem ebbõl a kis szösszenetbõl megint hiányzik valami. Segítek. A WP7 jelenlegi felsõ korlátja miatt annyi, amennyi, és köze van a PPI számításhoz...
Najó, nem csigázom a kedélyeket... Az a szép nagy, 4,7"-os kijelzõ kemény 480*800-as felbontást tol a képünkbe. Ez, hogy is mondjam, elég vérszegény. 198,5-es PPI egy ilyen csúcsmodellbe? Húzom a szám.
Najó, nem csigázom a kedélyeket... Az a szép nagy, 4,7"-os kijelzõ kemény 480*800-as felbontást tol a képünkbe. Ez, hogy is mondjam, elég vérszegény. 198,5-es PPI egy ilyen csúcsmodellbe? Húzom a szám.
A Titan 2 odavág. Nagy tepsi de jó lenne =)
A 90-es évek után újra bazi nagy telefonokkal mászkálhatunk 😄 Kicsit vicces ez a "fejlõdés". Jók meg minden de telefonnak azért ezek már túl nagyok.